Aroma steunt Child Focus met USB-sticks

Aroma steunt Child Focus met USB-sticks

Internet en sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als marketingcommunicatiebureau versterken we dagelijks bedrijven, organisaties en overheden in onder meer hun online aanwezigheid. Bovendien geven we op vraag van organisaties lezingen en workshops over o.a. het gebruik van sociale media. Zowel over de opportuniteiten als over de gevaren die ze inhouden.

Child Focus engageert zich al jaren om jongeren te informeren en in te lichten over verantwoord en veilig internetgebruik.

Op de website van Child Focus vind je niet alleen informatie op maat van ouders en professionals, maar ook op maat van kinderen en jongeren.

Een aanpak dat we alleen maar kunnen toejuichen. We steunen dan ook dit project door ons steentje bij te dragen door de aankoop van USB-sticks waarbij de opbrengst naar Child Focus gaat.

Heb je zelf vragen over veilig en verantwoord internetgebruik door kinderen en jongeren? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website: http://www.childfocus.be/nl/preventie/clicksafe-veilig-internetten.