aromanize

“Alles vertrekt vanuit een
uitgekiende merkstrategie.”

Onze missie

Aroma wil een nuchtere, betrouwbare en verantwoorde partner zijn voor organisaties die het verschil willen maken. We geven de voorkeur aan duurzame communicatieoplossingen waarmee we het merk van onze klanten versterken, verbeteren en bewaken zowel online als offline.

Onze visie

Wij zijn experts in communicatie die onze kennis willen inzetten om klanten te inspireren, motiveren en activeren om op een duurzame manier te communiceren en bijgevolg ook te ondernemen. Door hun merk te versterken stimuleren we achterliggend de economische groei, niet ten koste van, maar ten voordele van onze planeet en maatschappij.

Onze kernwaarden

  1. Klantgerichtheid
  2. Inzet en verantwoordelijkheid
  3. Duurzaam en verantwoord
  4. Open communicatie
  5. Fun en beleving
  6. Vernieuwen en verbeteren
  7. Winst en groei
  8. Respect en ethiek
  9. Duidelijkheid
  10. Think & Act positive
  11. Think ‘out of the box’

 

Vinger aan de pols

Als communicatiebureau houden we voortdurend de vinger aan de pols in de bedrijfswereld. Zo zijn we actief lid van Voka Mechelen-Kempen, FeWeb en MIR Society. We zijn eveneens een geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille voor advies en opleiding.
voka logofeweb logo aroma
  

Onze aanpak: de Aroma groeidriehoek

Wij zijn ervan overtuigd dat elk sterk merk aan 3 basisfundamenten moet werken om groei te creëren:

 • het merk ontwikkelen
 • de omzet verhogen
 • de klantenrelaties versterken

 

aroma groeidriehoek
We starten telkens vanuit deze drie grondbeginselen en benaderen elke klant vanuit een persoonlijke invalshoek. Wat heb je nodig om te groeien als merk? We kijken naar je missie en visie. Wie zijn je klanten? Hoe communiceren zij? Via welke kanalen?

Weten we wie je bent, wat je doet, wie je klanten en vooral ook wat je doelstellingen zijn, dan gaan we samen op pad voor uitmuntende resultaten. We brengen de juiste tools in kaart om tot een sterk imago te komen en werken deze samen met jou doelgericht uit.

 

Neem contact op met één van onze communicatie experten.

Smaakvolle seminars en workshops

Onze jarenlange kennis en ervaring zijn waardevolle bronnen van informatie.

Op vraag van vele ondernemers delen we onze kennis via de Aroma Academie. Dit kan gaan van seminars en workshops tot volledige opleidingstrajecten op maat van uw organisatie. aroma communicatie is een geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille voor opleiding.
kmo portefeuille logo