aromanize

“Alles vertrekt vanuit een
uitgekiende merkstrategie.”

Onze missie

Wij brengen ondernemingen en organisaties tot betere resultaten door het creatief en effectief versterken, verbeteren en bewaken van hun imago en communicatie. Zo stimuleren we achterliggend de economische groei.

Onze visie

Door het analyseren en doorgronden van de missie, de visie en de doelstellingen van onze klanten reiken wij strategische communicatietools op maat aan zodat deze op korte én lange termijn leiden naar betere resultaten.

Onze kernwaarden

  1. Klantgerichtheid
  2. Inzet en verantwoordelijkheid
  3. One Team
  4. Open communicatie
  5. Fun en beleving
  6. Vernieuwen en verbeteren
  7. Winst en groei
  8. Respect en ethiek
  9. Duidelijkheid
  10. Think & Act positive
  11. Think ‘out of the box’

 

Vinger aan de pols

Als communicatiebureau houden we voortdurend de vinger aan de pols in de bedrijfswereld. Zo zijn we actief lid van Voka Mechelen-Kempen, FeWeb en MIR Society. We zijn eveneens een geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille voor advies en opleiding.
voka logofeweb logo aroma
  

Onze aanpak: de Aroma groeidriehoek

Wij zijn ervan overtuigd dat elk sterk merk aan 3 basisfundamenten moet werken om groei te creëren:

 • het merk ontwikkelen
 • de omzet verhogen
 • de klantenrelaties versterken

 

aroma groeidriehoek
We starten telkens vanuit deze drie grondbeginselen en benaderen elke klant vanuit een persoonlijke invalshoek. Wat heeft u nodig om te groeien als merk? We kijken naar uw missie en visie. Wie zijn uw klanten? Hoe communiceren zij? Via welke kanalen?

Weten we wie u bent, wat u doet, wie uw klanten en vooral ook wat uw doelstellingen zijn, dan gaan we samen met u op pad voor uitmuntende resultaten. We brengen de juiste tools in kaart om tot een sterk imago te komen en werken deze samen met u doelgericht uit.

 

Neem contact op met één van onze communicatie experten.

Smaakvolle seminars en workshops

Onze jarenlange kennis en ervaring zijn waardevolle bronnen van informatie.

Op vraag van vele ondernemers delen we onze kennis via de Aroma Academie. Dit kan gaan van seminars en workshops tot volledige opleidingstrajecten op maat van uw organisatie. aroma communicatie is een geregistreerd dienstverlener van de KMO Portefeuille voor opleiding.
kmo portefeuille logo