De krachten van 9 gemeenten gebundeld in een mini-brochure over de Merode

De krachten van 9 gemeenten gebundeld in een mini-brochure over de Merode

Domein de Merode bestaat uit maar liefst negen gemeenten, verspreid over drie provincies. Natuurlijk bevat dit enorme gebied een stevige schat aan bezienswaardigheden, te veel voor een dagtripje. Daarom mocht aroma een creatieve invulling geven aan een mini-brochure die toeristen in vijf stappen wegwijs moet maken in het gebied.

Een project in onze achtertuin

Jaarlijks trekken heel wat toeristen naar de Merode om er het cultureel, roerend, onroerend en natuurlijk erfgoed te verkennen. Het gebied ligt verspreid over negen verschillende gemeenten, waarvan Geel er een is. Dat het project dus letterlijk in onze achtertuin ligt, vinden we extra leuk want lokale verankering is heel belangrijk voor ons.

Ontdek de Merode in 1, 2, 3 … 4, 5!

De briefing was simpel: ontwikkel een creatieve manier om toeristen vijf ‘richtingen’ aan te bieden voor verschillende daguitstappen. Een handig mee te nemen formaat was een must, net als voldoende plaats voor informatie.

We besloten de uitstappen op te delen in vijf aparte drieluikfolders en elk een kleur uit het logo te geven. Ze worden samengehouden door een gelaserde sleutelhanger in de vorm van het logo van de Merode. Zo kan je de foldertjes gemakkelijk van elkaar losmaken om mee op je dagtocht te nemen.

Bovendien is de sleutelhanger nadien een leuke reminder aan je uitstap! 

Kunnen we samen de krachten bundelen?
 
Contacteer ons