media campagnes

“Adverteren? Da’s goed bekeken!”

Weet u als onderneming of organisatie welke mediakanalen te gebruiken om uw doelgroep effectief en efficiënt te bereiken? Zet u uw marketingcommunicatiebudget wel optimaal in? aroma communicatie staat garant voor een totaalservice.

In functie van de beoogde doelstelling stellen we een mediaplan op maat van uw organisatie op. Onze mediakennis en –ervaring resulteren in een ideale communicatiemix. Onze senior media-adviseur selecteert de juiste advertentiekanalen, zowel online (nieuwswebsites, SMA, SEA) als offline media zoals printmedia (kranten, magazines, huis-aan-huisbladen), radio en/of (regionale) TV, bioscoopreclame en out of home mogelijkheden waaronder affichage en reclamestickers op bussen en trams.

Afhankelijk van het medium en de doelgroep bedenken we een creatieve mediacampagne met impact. Bovendien zorgen we ook voor de productie van de campagne. Ook over het boeken van de advertentieruimte hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zijn een erkend mediabureau en bedingen scherpe tarieven.

Bekijk hier onze MEDIA-portfolio.