De Vlaanderaar

een nieuw (digitaal) uithangbord voor deze expert in raamdecoratie

De Vlaanderaar

Al 3 generaties maakt de Vlaanderaar raamdecoratie in eigen atelier met mooie, duurzame materialen en Belgische merken.

Beter eerste contact met de klant

Gordijnen en zonwering van topkwaliteit, daar staat de Vlaanderaar voor. Als ambachtelijk bedrijf onderschatten zij lange tijd het belang van online communicatie, maar toen meer en meer contactnames digitaal plaatsvonden was het tijd voor een professionelere online aanwezigheid. 


Uitgebreid en toch beheersbaar

De uitdaging: het uitgebreide aanbod overzichtelijk tonen met een gemakkelijk te beheren website. Daarnaast schreven we SEO-vriendelijke webcopy om hoog te scoren in Google.

De Vlaanderaar website responsive mobiel en desktop
De Vlaanderaar communicatie sfeerbeeld gordijnen
De Vlaanderaar baanaffiche mediacampagneDe Vlaanderaar zonwering sfeerbeeldDe Vlaanderaar squid sfeerbeeldDe Vlaanderaar communicatie folder

Campagnebeeld vol sfeer

 

Het campagnebeeld voor de Vlaanderaar werd niet zomaar een mooie productfoto. We wilden een huiselijke sfeer scheppen en het menselijke weergeven. Want de Vlaanderaar, dat is stijlvol maatwerk voor ieder gezin, groot of klein. 

Dit beeld werd gebruikt op de baanaffiche, verschillende advertenties en op de cover van de kennismakingsbrochure, die aroma van naald tot draad verzorgde. 

Naar devlaanderaar.be Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.
Als bewust communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.