GRATIS WEBINAR 26/10

Weerspiegelt jouw bedrijfsimago jouw -identiteit? 3 bepalende factoren.

Als organisatie streef je altijd een positief beeld na bij je stakeholders. Ben jij je bewust van jouw bedrijfsimago? En is dat imago dan een weerspiegeling van jouw identiteit? Hoe presenteer je jouw identiteit aan de buitenwereld?

In dit gratis webinar van een klein uurtje leer je de drie bepalende factoren die het DNA van jouw organisatie uitdragen. 

schrijf je nu in

Wees snel, de plaatsen zijn beperkt

 

PRAKTISCH

Dinsdag 26 oktober om 10 uur.

De link valt een paar dagen voor het webinar in je mailbox.

Dit webinar wordt gegeven door onze flexibele kennisdeler en communicatieadviseur roel. Hij leert jou de drie bepalende factoren die het DNA van jouw organisatie uitdragen.

Over aroma

Wij versterken merken die met hun product, dienst of boodschap een positief verschil willen maken in de wereld.

Samen met jou gaan we op zoek naar het echte verhaal en vertalen we dit in duurzame communicatietools, technologie, materiaal en design.

In de aroma acadamie delen wij met liefde onze kennis en informatie via webinars en workshops.

Over roel

De maatschappij verandert, als mens én als bedrijf verander je dus best ook. Door flexibel te zijn, continu te groeien en jezelf te verbeteren evolueer je. Als communicatieadviseur benadert roel dan ook graag elke situatie op z’n eigen, unieke manier.

Misschien klinkt roels stem bekend. Hij was jarenlang te horen op RTV of Geel FM en hij haalt nog regelmatig zijn presentatieskills boven op het podium. Daarbovenop geeft hij naast Marketing en Communicatie in de Thomas More Hogeschool ook digitale fotografie in het avondonderwijs.  

schrijf je nu in

Wees snel, de plaatsen zijn beperkt