GRATIS WEBINAR 21/09

de do’s & don’ts van duurzaam communiceren

Is duurzaam communiceren hetzelfde als communiceren over duurzaamheid? Heb ik wel het recht om iets te vertellen over duurzaamheid in mijn bedrijf? En moet ik dan vanaf nu alles op gerecycleerd papier drukken?

In dit gratis webinar van een klein uurtje leer je de do’s en don’ts van duurzaam communiceren, zodat je er zelf mee aan de slag kan.

 

schrijf je nu in

Wees snel, de plaatsen zijn beperkt

 

PRAKTISCH

Dinsdag 21 september om 10 uur.

De link valt een paar dagen voor het webinar in je mailbox.

Dit webinar wordt gegeven door onze brand designer en duurzaamheidssupporter annick. Zij leert jou de do’s en don’ts van duurzaam communiceren, zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Over aroma

Wij versterken merken die met hun product, dienst of boodschap een positief verschil willen maken in de wereld.

Samen met jou gaan we op zoek naar het echte verhaal en vertalen we dit in duurzame communicatietools, technologie, materiaal en design.

In de aroma acadamie delen wij met liefde onze kennis en informatie via webinars en workshops.

Over annick

annick had ook best aagje kunnen heten, want ‘nieuwsgierig’ is haar middle name. Ze houdt van ontdekken en bijleren, zowel achter haar computer, uit een boek als in de buitenlucht. De beste ideeën komen dan ook als ze even haar benen strekt of tegen de wind in trapt. 

Als brand designer -een combinatie van copywriting, merkstrategie, design, social media en storytelling- gaat ze zo bewust mogelijk om met de impact die die merken hebben. Ze wil het verschil maken, niet enkel voor onze klanten, maar ook voor de planeet.

schrijf je nu in

Wees snel, de plaatsen zijn beperkt