Wij zijn down to earth, letterlijk én figuurlijk

Als communicatiebureau hebben wij een bepaalde impact op de omgeving en de maatschappij en daar gaan we bewust mee om. In al onze keuzes zoeken we een evenwicht tussen mensen, planeet en resultaat. 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een proces, waar we continu in kunnen blijven verbeteren. Daarom kiezen wij ervoor volgende maatregelen door te voeren:

Bekijk de getekende MVO-verklaring

MVO verklaring aroma

Als communicatiebureau hebben wij een bepaalde impact op de omgeving en de maatschappij en daar willen we bewust mee omgaan. We doen ons best om duurzaam- heid steeds verder te integreren in onze processen en diensten. In alle keuzes die we maken zoeken we een evenwicht tussen mensen, planeet en resultaat.

We weten dat dit een proces is, waar we continu in kunnen blijven verbeteren. Daarom kiezen wij ervoor volgende maatregelen door te voeren:

  • We blijven op de hoogte van MVO-ontwikkelingen in onze sector en brengen we onze kennis met veel passie over aan medewerkers en klanten. Zo nemen we ook deel aan het Sustatoolprogramma om ons MVO-beleid verder uit te werken.

  • We informeren klanten, medewerkers en leveranciers hoe wij maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Door transparante afspraken bewaken we de kwaliteit van onze diensten en de producten die daaruit voortkomen.

  • We monitoren en verbeteren ons eigen inkoopproces en kiezen voor goederen en diensten die duurzaam zijn, bij voorkeur voorzien van een erkend milieu- en/of duurzaamheids- en/of sociaal keurmerk.

  • We bekijken niet enkel de financiële impact van onze inspanningen, maar ook de sociale en milieu impact en streven ernaar om de eventuele negatieve impact van onze diensten zoveel mogelijk te beperken.

  • We dragen vrijwillig bij aan maatschappelijke doelen door giften, sponsoring en/of vrijwilligerswerk.

  • Klanten die zich op dit moment niet inzetten voor duurzaamheid, proberen we te in- spireren, te motiveren en te activeren om op een duurzame manier te communiceren en bijgevolg ook te ondernemen.

  • Wij proberen onze ecologische voetafdruk als bedrijf te verlagen door actief te streven naar het verminderen van afvalstromen en van ons verbruik van gas, water, elektriciteit en fossiele brandstoffen.


Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.