natascha. nieuwe smaakmaker.

natascha. nieuwe smaakmaker.

Hallo, ik ben Natascha. Afkomstig uit het Nederlandse Noord-Brabant en sinds 5 jaar woonachtig in België. Ik woon samen met mijn vriend en twee honden in het bosrijke Noord-Limburg. Een ideale omgeving om flinke wandelingen te maken en te genieten van de natuur. Daar word ik altijd relaxed van, verse boslucht is voor mij een stimulatie tot het bedenken van toffe concepten. Wat voor mij ook enorm geestverruimend is, zijn de ritten op mijn motor. Zalig, die vrijheid die je daarbij ervaart. Een andere manier waarin ik mijn ontspanning vind, is in het fotograferen van mensen, natuur en verlaten panden.

Ik wist al vroeg dat ik ‘later’ een creatief beroep wilde gaan beoefenen. Na de MAVO (middelbaar voortgezet onderwijs) wilde ik heel graag naar de grafische school; Sint Lucas in Boxtel. Wegens de hoge aanschrijving wilden vele studenten samen met mij deze opleiding volgen, daarom moest ik eerst deelnemen aan een uitgebreid toelatingsexamen. De eerste keer slaagde ik er niet in bij de gelukkigen te zitten. Ik was nog veel te jong om een jaar te gaan werken, dus mijn tweede keuze was een logisch vervolg. Sociale Pedagogiek, want met mensen werken leek mij een hartstikke leuke tweede keuze. Na en jaar stage bij peuters en moeilijk lerende kinderen, bleef het toch kriebelen. Ondanks dat de sociale opleiding erg leerzaam is geweest en ik op gebied van mensen- en zelfkennis, empathisch vermogen en zelfvertrouwen, als jonge puber, enorm gegroeid was, besloot ik een tweede deelname te doen aan het toelatingsexamen bij het Sint Lucas. Deze keer met succes. Een 4-jarige opleiding heb ik in 3 jaar afgerond.

Vanaf het moment dat ik afstudeerde ben ik vrijwel altijd werkzaam geweest in de grafische branche. Ik voel me gezegend, omdat ik 1 van de gelukkigen ben die van haar hobby haar job heeft kunnen maken! De grafische branche is een branche die enorm snel ontwikkelt. Daarom heb ik recent mijn vakkennis uitgebreid met een opleiding webdesign / webdevelopment.Tijdens deze opleiding heb ik als stagiaire al even mogen proeven van de sfeer bij aroma communicatie. Een bedrijf waar ik meteen een goed gevoel bij had. Afgelopen april bleek dat gevoel wederzijds; met mijn enthousiasme en opgebouwde vakkennis, versterk ik vanaf dat moment het team van aroma communicatie. Sinds 1 oktober ben ik een officieel aromaatje, dat meedenkt en –creëert om uw merk sterk te maken.

 

mail natascha