De Vlaanderaar

een nieuw (digitaal) uithangbord voor deze expert in raamdecoratie

De Vlaanderaar

Al 3 generaties maakt de Vlaanderaar raamdecoratie in eigen atelier met mooie, duurzame materialen en Belgische merken.

Beter eerste contact met de klant

Gordijnen en zonwering van topkwaliteit, daar staat de Vlaanderaar voor. Als ambachtelijk bedrijf onderschatten zij lange tijd het belang van online communicatie, maar toen meer en meer contactnames digitaal plaatsvonden was het tijd voor een professionelere online aanwezigheid. 


Uitgebreid en toch beheersbaar

De uitdaging: het uitgebreide aanbod overzichtelijk tonen met een gemakkelijk te beheren website. Daarnaast schreven we SEO-vriendelijke webcopy om hoog te scoren in Google.

De Vlaanderaar website responsive mobiel en desktop
De Vlaanderaar communicatie sfeerbeeld gordijnen
De Vlaanderaar baanaffiche mediacampagneDe Vlaanderaar zonwering sfeerbeeldDe Vlaanderaar squid sfeerbeeldDe Vlaanderaar communicatie folder

Campagnebeeld vol sfeer

 

Het campagnebeeld voor de Vlaanderaar werd niet zomaar een mooie productfoto. We wilden een huiselijke sfeer scheppen en het menselijke weergeven. Want de Vlaanderaar, dat is stijlvol maatwerk voor ieder gezin, groot of klein. 

Dit beeld werd gebruikt op de baanaffiche, verschillende advertenties en op de cover van de kennismakingsbrochure, die aroma van naald tot draad verzorgde. 

Naar devlaanderaar.be Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.