de Jager nv

een nieuwe, luxueuze branding voor deze premium visgroothandel

de Jager nv

Visgroothandel De Jager, ontstaan in 1934, zet de traditie van verse vis van onberispelijke kwaliteit voort met een gloednieuwe branding

Verse vis van de vroege uurtjes

De Jager kiest bewust voor het E-kwaliteitslabel voor duurzame visvangst, volgens de seizoenen. Het merendeel komt uit Europese wateren. Uniek aan de Jager: vis komt in z'n geheel binnen in het eigen atelier en wordt kraakvers behandeld door vakmensen.


De Jager als premium partner

Op deze manier leveren ze topproducten aan heel wat sterrenrestaurants, zoals La Belle, maar ook supermarkten, cateraars, brasseries … Heeft de klant een specifieke vraag of valt iets buiten het seizoen? De Jager denkt mee en wil nog meer een ontzorgende rol opnemen.

de Jager website aroma communicatie
de Jager krab
de Jager nieuw logo schort aroma communicatiede Jager nieuw logo poster aroma communicatiede Jager nieuw logo naamkaartje aroma communicatie

Een logo dat kwaliteit uitstraalt 

De opdracht voor aroma: een nieuw logo dat kwaliteit uitstraalt en subtiel verwijst naar het oude. Dus lieten we het kleurenpalet evolueren naar een volwassen zeegroenblauw, koraal en zilvergrijs. We verwerkten ook de golfjes uit de huisstijl zo, dat het een abstracte vis of kreeft kan zijn. We adviseerden en begeleidden eveneens de interne communicatie.


Van fresh fish naar premium seafood

Met het onderschrift 'premium seafood supplier' refereren we naar de verscheidenheid en kwaliteit. Ook het nieuwe lettertype oogt luxueus. De wijde schreven geven de J iets van een anker of haak, zodat het hele plaatje klopt.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.