• JustCooking-project-Header
  • JustCooking-project-foto2
  • JustCooking-project-foto3
  • aroma project Just Cooking 4

Rooftop dinner

8 verdiepingen hoog, een adembenemend panoramisch uitzicht en culinaire hoogstandjes. Eénmalige conceptevent RoofTop Dinner op het dak van ART CENTER Hugo Voeten in Herentals. Genieten van de ondergaande zon en van een aangenaam muziekje serveren we u een hoogstaand meer-gangen degustatiemenu met aangepaste wijnen, voorafgegaan door een kunstzinnige cocktail en tapas. Eveneens krijgt u een rondleiding door de kunstgalerij.

aroma communicatie ontwerpt voor de Rooftop Dinner van Just Cooking alle media uitingen. Zoals uitnodigingen, tickets, informatiebrief en redactioneel plus copywriting.

Website

Via de vorige website van Just Cooking, kwamen er veel aanvragen binnen. Doordat de website niet duidelijk weergaf wát Just Cooking nu eigenlijk deed, zijn missie, visie en doelgroep kwamen niet duidelijk in beeld. Met als gevolg dat veel aanvragen niet waardevol waren voor zowel Just Cooking als zijn klanten.

De opdracht was een nieuwe website, die duidelijker de missie en doelgroep van Just Cooking in kaart brengt, waardoor de aanvragen wel waardevol worden. Hierin is aroma met succes geslaagd. Er komen minder aanvragen binnen dan vooheen, maar wel meer aanvragen die waardevol zijn.

Uw moment. Uw plaats. Onze catering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.