aroma academie: share knowledge

Onze jarenlange kennis en ervaring zijn waardevolle bronnen van informatie. Op vraag van vele ondernemers delen we onze kennis via de aroma academie.

Share your knowledge

In een snel veranderende en sterk gedigitaliseerde wereld hou je best je kennis en vaardigheden up to date. Daarvoor is er de aroma academie. Binnen aroma communicatie delen medewerkers hun kennis met alle andere collega’s. Enkele praktische voorbeelden:
• Sociale media: wat is bij Facebook het verschil tussen een bericht boosten of werken via advertentiebeheer?
• Digitale fotografie: hoe maak ik betere (product/portret)foto’s?
• Communicatie: kent u de LSD-techniek?
• Media: wat is de kracht van out of home reclame?
• E-marketing: hoe maakt u een sterke campagne?

Deze kennis delen we eveneens graag met jou.

Contacteer ons
Als bewust communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.