advertentie- en mediacampagnes

Weet jij welke mediakanalen te gebruiken om je doelgroep effectief en efficiënt te bereiken? Zet je jouw marketingcommunicatiebudget wel optimaal in? aroma communicatie staat garant voor een totaalservice.

Adverteren, da's goed bekeken

Wij stellen een mediaplan op maat van je organisatie op. Onze mediakennis en –ervaring resulteren in een ideale communicatiemix. Onze senior media-adviseur selecteert de juiste advertentiekanalen, zowel online (nieuwswebsites, SMA, SEA) als offline media zoals printmedia (kranten, magazines, huis-aan-huisbladen), radio en/of (regionale) TV, bioscoopreclame en out of home mogelijkheden waaronder affichage en reclamestickers op bussen en trams.

Afhankelijk van het medium en de doelgroep bedenken we een creatieve mediacampagne met impact. Bovendien zorgen we ook voor de productie van de campagne. Ook over het boeken van de advertentieruimte hoef je je geen zorgen te maken: wij zijn een erkend mediabureau en bedingen scherpe tarieven.

Bekijk ons werk

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.