algemene voorwaarden

Behoudens anders schriftelijk overeengekomen zijn alle handelingen, diensten en andere overeenkomsten van of met aroma communicatie bv onderworpen aan de algemene voorwaarden
algemene voorwaarden

De Algemene Verkoopsvoorwaarden zijn aangevuld met een addendum naar aanleiding van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden.

 

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.