We maken graag het verschil voor onze klant én voor onze maatschappij

Contacteer ons

Onze missie

We willen samen door een gedurfde creativiteit mensen aanzetten tot bijdragen aan een mooie, gezonde en bewuste wereld.

We schreven ook onze kernwaarden neer.
Bekijk onze kernwaarden

Onze visie

Door samen op zoek te gaan naar het echte verhaal achter de mens en dit te vertalen in de juiste duurzame communicatietools, technologie, materiaal en design komen we tot de best mogelijke impact van de boodschap.

De groei van onze expertise staat in directe verbinding met de meerwaarde die wij kunnen leveren aan een betere wereld.

Wij zijn down to earth. Letterlijk én figuurlijk.

Als communicatiebureau hebben wij een bepaalde impact op de omgeving en de maatschappij en daar willen we bewust mee omgaan. In alle keuzes die we maken zoeken we een evenwicht tussen mensen, planeet en resultaat. 

We weten dat dit een proces is, waar we continu in kunnen blijven verbeteren. Daarom besloten we om hier concreet mee aan de slag te gaan. 
Bekijk hoe we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Het aroma jaaroverzicht
-

Het aroma jaaroverzicht

Normaal gezien is het iets voor comedians of grote nieuwszenders, maar wij vonden 2020 zo bijzonder dat we ons toch aan een jaaroverzicht willen wagen. Hoewel het voorbije jaar voor velen gelijk stond aan de pandemie, is het voor ons vooral een jaar met heel mooie inzichten en opportuniteiten geweest. Daar zijn we dan ook héél dankbaar voor, daarom delen we ze graag nog eens met jullie.  
Lees meer
Als bewust communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.