We maken graag het verschil voor onze klant én voor onze maatschappij

Contacteer ons
de gelenaar

Onze missie

We willen samen door een gedurfde creativiteit mensen aanzetten tot bijdragen aan een mooie, gezonde en bewuste wereld.

We schreven ook onze kernwaarden neer.
Bekijk onze kernwaarden

Onze visie

Door samen op zoek te gaan naar het echte verhaal achter de mens en dit te vertalen in de juiste duurzame communicatietools, technologie, materiaal en design komen we tot de best mogelijke impact van de boodschap.

De groei van onze expertise staat in directe verbinding met de meerwaarde die wij kunnen leveren aan een betere wereld.

Wij zijn down to earth. Letterlijk én figuurlijk.

Als communicatiebureau hebben wij een bepaalde impact op de omgeving en de maatschappij en daar willen we bewust mee omgaan. In alle keuzes die we maken zoeken we een evenwicht tussen mensen, planeet en resultaat. 

We weten dat dit een proces is, waar we continu in kunnen blijven verbeteren. Daarom besloten we om hier concreet mee aan de slag te gaan. 
Bekijk hoe we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Verhuis wegens te veel “wanderspace”
-

Verhuis wegens te veel “wanderspace”

Ja, je leest het goed: aroma ruilt de vertrouwde stek in de Dr. Van de Perrestraat 176 in voor een nieuwe plek. Wat? Waar naartoe? En waarom? Niet zomaar uiteraard.

Lees meer

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.