ontwerp

De manier waarop je communiceert, heeft meer impact dan het inhoudelijke. Design is de verpakking van je boodschap. Een ontwerp – of het ontbreken ervan (bv. platte tekst) – laat altijd een indruk na.

Design als voertuig naar een positieve perceptie

De indruk die je nalaat, staat gelijk aan de perceptie t.a.v. je merk en organisatie. Je kan dus maar beter positieve sporen nalaten. In onze grafische studio botviert de creativiteit voor geslaagde communicatie. En dat voor zowel online als offline toepassingen zoals websites, webshops, folders, brochures, verpakkingen, mediacampagnes, logo’s en huisstijlen enz. Grafisch ontwerp is de vertaler van een boodschap.

Uiteraard hoef je je ook over de productie en/of technische ontwikkeling geen zorgen te maken. Wij gaan, indien je dat wenst, voor een all-in service. Voor elk project denken we met je mee en mag je rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Bekijk ons werk

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.