advertentie- en mediacampagnes

Weet jij welke mediakanalen te gebruiken om je doelgroep effectief en efficiënt te bereiken? Zet je jouw marketingcommunicatiebudget wel optimaal in? aroma communicatie staat garant voor een totaalservice.

Adverteren, da's goed bekeken

Wij stellen een mediaplan op maat van je organisatie op. Onze mediakennis en –ervaring resulteren in een ideale communicatiemix. Onze senior media-adviseur selecteert de juiste advertentiekanalen, zowel online (nieuwswebsites, SMA, SEA) als offline media zoals printmedia (kranten, magazines, huis-aan-huisbladen), radio en/of (regionale) TV, bioscoopreclame en out of home mogelijkheden waaronder affichage en reclamestickers op bussen en trams.

Afhankelijk van het medium en de doelgroep bedenken we een creatieve mediacampagne met impact. Bovendien zorgen we ook voor de productie van de campagne. Ook over het boeken van de advertentieruimte hoef je je geen zorgen te maken: wij zijn een erkend mediabureau en bedingen scherpe tarieven.

Bekijk ons werk
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.