ANNICK GRIETEN

— Minimalism is believing there is such a thing as enough

Annick Grieten - brand designer

De geur van warm, nat asfalt na een zomerse bui, daar klaart annick helemaal van op.

Onze ongeduldige, nieuwsgierige buitenmens

annick had ook best aagje kunnen heten, want ‘nieuwsgierig’ is haar middle name. Ze houdt van ontdekken en bijleren, zowel achter haar computer, uit een boek als in de buitenlucht. De beste ideeën komen dan ook als ze even haar benen strekt of tegen de wind in trapt. 

Als brand designer -een combinatie van copywriting, merkstrategie, design, social media en storytelling- gaat ze zo bewust mogelijk om met de impact die die merken hebben. Ze wil het verschil maken, niet enkel voor onze klanten, maar ook voor de planeet.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.