ANNICK GRIETEN

— Minimalism is believing there is such a thing as enough

Annick Grieten - brand designer

De geur van warm, nat asfalt na een zomerse bui, daar klaart annick helemaal van op.

Onze ongeduldige, nieuwsgierige buitenmens

annick had ook best aagje kunnen heten, want ‘nieuwsgierig’ is haar middle name. Ze houdt van ontdekken en bijleren, zowel achter haar computer, uit een boek als in de buitenlucht. De beste ideeën komen dan ook als ze even haar benen strekt of tegen de wind in trapt. 

Als brand designer -een combinatie van copywriting, merkstrategie, design, social media en storytelling- gaat ze zo bewust mogelijk om met de impact die die merken hebben. Ze wil het verschil maken, niet enkel voor onze klanten, maar ook voor de planeet.
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.