Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

aroma steunt Child Focus met USB-sticks

-category
replace me
Internet en sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als marketingcommunicatiebureau versterken we dagelijks organisaties in o.m. hun online aanwezigheid. Bovendien geven we lezingen en workshops over o.a. het gebruik van sociale media. Zowel over de opportuniteiten als over de gevaren die ze inhouden.


Child Focus engageert zich al jaren om jongeren te informeren en in te lichten over verantwoord en veilig internetgebruik. Op de website van Child Focus vind je niet alleen informatie op maat van ouders en professionals, maar ook op maat van kinderen en jongeren. Een aanpak dat we alleen maar kunnen toejuichen.

We steunen dan ook dit project door ons steentje bij te dragen door de aankoop van USB-sticks waarbij de opbrengst naar Child Focus gaat.
Heb je zelf vragen over veilig en verantwoord internetgebruik door kinderen en jongeren? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website: http://www.childfocus.be/nl/preventie/clicksafe-veilig-internetten.
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.