Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

aroma steunt Child Focus met USB-sticks

-category
replace me
Internet en sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Als marketingcommunicatiebureau versterken we dagelijks organisaties in o.m. hun online aanwezigheid. Bovendien geven we lezingen en workshops over o.a. het gebruik van sociale media. Zowel over de opportuniteiten als over de gevaren die ze inhouden.


Child Focus engageert zich al jaren om jongeren te informeren en in te lichten over verantwoord en veilig internetgebruik. Op de website van Child Focus vind je niet alleen informatie op maat van ouders en professionals, maar ook op maat van kinderen en jongeren. Een aanpak dat we alleen maar kunnen toejuichen.

We steunen dan ook dit project door ons steentje bij te dragen door de aankoop van USB-sticks waarbij de opbrengst naar Child Focus gaat.
Heb je zelf vragen over veilig en verantwoord internetgebruik door kinderen en jongeren? Neem dan zeker eens een kijkje op deze website: http://www.childfocus.be/nl/preventie/clicksafe-veilig-internetten.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.