Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

aroma wint gouden FeWeb-award

-category
replace me
Vrijdag 29 november was het de hoogmis voor Belgische webbedrijven. FeWeb, de overkoepelende federatie voor digitale organisaties, maakte tijdens haar jaarlijks congres de winnaars bekend van de Excellence Awards. En aroma mocht in de categorie B2B de Gold Award mee naar kantoor nemen!


FeWeb monitorde 1 maand lang een 100-tal websites in de categorieën B2C, B2B, Ecommerce en Non-Profit sites. De jury hanteert objectieve criteria om de sites te beoordelen zoals snelheid, linkkwaliteit, user experience, accessibility, SEO, mobile- en gebruiksvriendelijkheid en juridische conformiteit.
aroma kaapte de eerste prijs weg met het project Bonache.


Optimale samenwerking

“Het is ook de verdienste van onze klant Bonache. Wij hebben Bonache grondig geadviseerd en ingelicht over de GDPR en het bedrijf heeft echt werk gemaakt om tegemoet te komen aan de juridische vereisten”, vult Roel Biesemans, mede-zaakvoerder van aroma aan. Bonache is een Antwerpse onderneming gespecialiseerd in Projectsourcing en Search & Selection in specifieke domeinen zoals aankoop, logistiek, industrie, technische en algemene administratie.
De erkenning die we hiermee krijgen, doet ons enorm veel plezier.
aroma is niet uitsluitend een digital agency en hanteert een 360° aanpak. “We hebben er onze missie van gemaakt om bedrijven, organisaties en overheden naar betere resultaten te leiden door hun imago en communicatie te versterken, zowel online als offline. We zien een aanzienlijke groei in de online activiteiten met het uittekenen van online en social media strategieën. In dat opzicht willen we ons bureau nog versterken met een digitaal architect en een designer print en web.” sluit Marieke Deckers af.

Ook zin om jouw project te aromanizen?
Stuur ons een bericht.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.