Dit zijn de kernwaarden van aroma communicatie

Samen: we tonen een attitude die aanzet tot samenwerken
We willen samen lachen, plezier beleven en genieten. We willen duidelijke, open en respectvolle gesprekken die leiden tot groei voor alle betrokken partijen. Alles wat we doen, moet goed zijn voor ons als individu, team en onderneming alsook voor onze klant, de maatschappij en de planeet.

De quote die ons inspireert:
“Your attitude is like the aroma of your heart, if your attitude stinks, it means your heart’s not right” - Grant Taylor in Facing the Giants


Creatief: we geloven dat creativiteit tot verandering leidt
Alles wat nu is, is ontstaan uit een idee, we zijn dus ook in de mogelijkheid om door creativiteit te veranderen met het oog op verbeteren.

Bewust: we zijn ons bewust van de impact van onze keuzes

We beseffen het belang van onze inzet en het nemen van verantwoordelijkheid. We zijn dankbaar voor de kansen en uitdagingen op ons pad omdat ze ons motiveren tot beter. We stellen ons positief open voor alles wat we nog kunnen leren. 


Durf: we moedigen anders durven denken aan
Om tot verandering te komen, is anders durven denken en handelen noodzakelijk. Soms tegen de stroom in. We zijn bereid te leren en te ontdekken, dit is een proces. We hanteren een open geest en durven kritisch denken, ook wanneer succes niet altijd gegarandeerd is.

Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.