Dit zijn de kernwaarden van aroma communicatie

Samen: we tonen een attitude die aanzet tot samenwerken
We willen samen lachen, plezier beleven en genieten. We willen duidelijke, open en respectvolle gesprekken die leiden tot groei voor alle betrokken partijen. Alles wat we doen, moet goed zijn voor ons als individu, team en onderneming alsook voor onze klant, de maatschappij en de planeet.

De quote die ons inspireert:
“Your attitude is like the aroma of your heart, if your attitude stinks, it means your heart’s not right” - Grant Taylor in Facing the Giants


Creatief: we geloven dat creativiteit tot verandering leidt
Alles wat nu is, is ontstaan uit een idee, we zijn dus ook in de mogelijkheid om door creativiteit te veranderen met het oog op verbeteren.

Bewust: we zijn ons bewust van de impact van onze keuzes

We beseffen het belang van onze inzet en het nemen van verantwoordelijkheid. We zijn dankbaar voor de kansen en uitdagingen op ons pad omdat ze ons motiveren tot beter. We stellen ons positief open voor alles wat we nog kunnen leren. 


Durf: we moedigen anders durven denken aan
Om tot verandering te komen, is anders durven denken en handelen noodzakelijk. Soms tegen de stroom in. We zijn bereid te leren en te ontdekken, dit is een proces. We hanteren een open geest en durven kritisch denken, ook wanneer succes niet altijd gegarandeerd is.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.