MARIEKE DECKERS

— He who has a why to live for can bear almost any how

Roel Biesemans - zaakvoerder aroma communicatie

De geur van bos brengt marieke weer terug naar het zorgeloze ravotten in haar kindertijd.

Ons inspirerend moederschip

Architectuur- en natuurliefhebber marieke heeft als creatief directeur het motto: we maken de wereld mooier, klant per klant, opdracht per opdracht. 

Steeds vertrekkende vanuit een kritische analyse en met duurzaamheid in het achterhoofd. Ten strijde trekken voor een bewustere, mooiere wereld ziet ze als een missie. Naysayers noemen haar wel eens Moeder Theresa, maar ze is de beste moederfiguur die we ons voor aroma kunnen voorstellen. 
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.