MARIEKE DECKERS

— He who has a why to live for can bear almost any how

Roel Biesemans - zaakvoerder aroma communicatie

De geur van bos brengt marieke weer terug naar het zorgeloze ravotten in haar kindertijd.

Ons inspirerend moederschip

Architectuur- en natuurliefhebber marieke heeft als creatief directeur het motto: we maken de wereld mooier, klant per klant, opdracht per opdracht. 

Steeds vertrekkende vanuit een kritische analyse en met duurzaamheid in het achterhoofd. Ten strijde trekken voor een bewustere, mooiere wereld ziet ze als een missie. Naysayers noemen haar wel eens Moeder Theresa, maar ze is de beste moederfiguur die we ons voor aroma kunnen voorstellen. 

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.