Molmento

makkelijk een moment voor jezelf boeken bij deze duurzame B&B

Molmento

Sinds 2014 ontvangen Kristien en Peter gasten van over de hele wereld

Genieten van kleine dingen in Mol

In de Molse natuur ligt B&B Molmento: een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Gastvrouw Kristien verwent op duurzame wijze haar gasten met een biologisch ontbijt, zachte zorgen en energiezuinige oplossingen.


Ook online een perfect mo(l)mentje

Om het potentiële klanten makkelijker te maken, werd de reservatietool Cubilis geïntegreerd in een gloednieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door aroma. We creëerden een passende online aanwezigheid met de juiste beelden om het Molmento-gevoel online over te brengen. Ook het door ons gemonteerde introfilmpje straalt rust en zorg uit. Wie gun jij een Mo(l)mentje?

Naar de website
Molmento website aroma communicatie

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.