Airseal

een frisse, luchtige huisstijl voor deze versterkende bouwpartner

Airseal

airseal wil als nieuwe firma al je ecologische bouwinspanningen versterken

Van dakwerken naar luchtdichtheid

Met 10 jaar ervaring in de bouwsector als dakwerker, besloten de zaakvoerders hun uitvoerige kennis van het bouwproces toe te spitsen op luchtdichtheid. Met de juiste tape, coating of folie voor elke aansluiting versterk je alle ecologische inspanningen in je bouwproject. Zo kan je het E-peil in je project verlagen met 5 tot 15 punten.


Nieuw bedrijf, nieuw logo

Een nieuw bedrijf heeft natuurlijk een uithangbord nodig, dus mocht aroma voor airseal een logo en website ontwerpen. We kozen voor een luchtige, frisse huisstijl met veel witruimte. 

airseal logo aroma communicatie
Door de laatste letter L te kopiëren en te draaien, 'sealen' we als het ware een stukje van het logo. Deze hoekjes gebruiken we ook doorheen de huisstijl als grafisch element, bijvoorbeeld om belangrijke info uit te lichten in folders of op de website.

Bekijk de website

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.