Airseal

een frisse, luchtige huisstijl voor deze versterkende bouwpartner

Airseal

airseal wil als nieuwe firma al je ecologische bouwinspanningen versterken

Van dakwerken naar luchtdichtheid

Met 10 jaar ervaring in de bouwsector als dakwerker, besloten de zaakvoerders hun uitvoerige kennis van het bouwproces toe te spitsen op luchtdichtheid. Met de juiste tape, coating of folie voor elke aansluiting versterk je alle ecologische inspanningen in je bouwproject. Zo kan je het E-peil in je project verlagen met 5 tot 15 punten.


Nieuw bedrijf, nieuw logo

Een nieuw bedrijf heeft natuurlijk een uithangbord nodig, dus mocht aroma voor airseal een logo en website ontwerpen. We kozen voor een luchtige, frisse huisstijl met veel witruimte. 

airseal logo aroma communicatie
Door de laatste letter L te kopiëren en te draaien, 'sealen' we als het ware een stukje van het logo. Deze hoekjes gebruiken we ook doorheen de huisstijl als grafisch element, bijvoorbeeld om belangrijke info uit te lichten in folders of op de website.

Bekijk de website
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.