De perfecte combi

een recruteringscampagne voor deze lokale Kempense politiezone

De perfecte combi

Hoe trekt de lokale politie de juiste mensen aan?

Nieuw talent in Balen, Dessel en Mol

Het korps van de lokale politie Balen-Dessel-Mol is in volle evolutie. Met een rekruteringscampagne willen ze talent aantrekken om hun eenheid de komende jaren te versterken. De politiezone wil zich ook profileren als werkgever met aandacht voor welzijn op het werk en een knappe uitrusting.

 

101 redenenen

We zijn ervan overtuigd dat we 'de politie' niet kunnen vatten in één of twee types. Bij agenten in onze buurt deden we navraag, en wat bleek? Er zijn 101 redenen om bij de politie te werken! Dat werd het uitgangspunt van ons concept: werken bij de politie is veel verschillende petjes opzetten. Het is jouw persoonlijke combinatie van dingen die werkt.

de perfecte combi website
recruteringscampage lokale politie de perfecte combi aroma communicatie
recruteringscampagne lokale politie Geert aroma communicatierecruteringscampagne lokale politie mobiele website aroma communicatierecruteringscampagne lokale politie folder aroma communicatierecruteringscampagne lokale politie David aroma communicatie

De perfecte combi

Met de slogan ‘de perfecte combi’ leggen we de focus op de mens achter het uniform. Een 9-to-5 bureaujob of dagen vol spanning op het terrein? Wie interesse heeft kan een eigen, persoonlijke combi gaan ontdekken bij de Kempense politiezone. 

 

Gloednieuwe vacaturewebsite

Mooi beeldmateriaal is cruciaal in deze campagne. De nieuwe site schept hier een mooi kader voor. Ook het promofilmpje van de politie kreeg er een prominente plaats. Voor evenementen en beurzen maakten we ook een vouwfolder in dezelfde stijl. Laten we hopen dat dat binnenkort weer kan!

recruteringscampagne lokale politie de perfecte combi kop aroma communicatie

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.