FEESTvarken vzw

samen de strijd aan tegen kinderarmoede in België met deze vzw

FEESTvarken vzw
FEESTvarken vzw ruimte te huur aroma communicatieFEESTvarken vzw website aroma communicatieFEESTvarken vzw nieuwe website mobiel aroma communicatieFEESTvarken vzw pakketten aroma communicatie

Hoera voor elk kind!

Verjaardagspakketten en sensibilisatie

FEESTvarken vzw bezorgt verjaardagspakketten aan kinderen waarvan ouders het financieel moeilijk hebben. Want elk kind verdient het om, samen met familie en vriendjes, te genieten van hùn dag. Daarnaast zet FEESTvarken ook in op sensibilisatie rond kinderarmoede in scholen en bedrijven.

 

Online een niveau hoger

Sinds een tijdje zijn we vaste partner en doneren wij onze copywriting- en designskills. Samen ontwikkelden we een toegankelijke, SEO-vriendelijke website, die de online aanwezigheid een niveau hoger tilt. Een samenwerking om trots op te zijn!

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.