GAB architecten

creatief maatwerk voor deze energiebewuste architecten

GAB architecten

Geels architectenbureau werd GAB architecten

Meer professioneel

Het voorbije jaar evolueerde Geels architectenbureau, een enthousiast team van (ir.) architecten dat creatief maatwerk levert met oog voor detaillering en duurzaamheid, naar het meer professionele GAB architecten. Die naamsverandering vroeg natuurlijk om een nieuw logo!

 

Opfrissing na 11 elf jaar

Na elf jaar kon het logo wel wat opfrissing gebruiken. GAB architecten kreeg een moderne look en feel, met respect voor haar geschiedenis. We gebruikten de elementen uit het vorige logo als bouwstenen voor het nieuwe: de Futura-achtige typografie, het vierkant en het afgesneden boogje.

briefpapier en envelop GAB architecten door aroma communicatie
ontwerp naamkaartje GAB architecten door aroma communicatieWebsite GAB architecten door aroma communicatieontwerp schrijfblok GAB architecten aroma communicatie

Krachtige typografie en zwart-wit

We kozen voor veel witruimte en een modern, sterk font ter ondersteuning van het logo. De grijsgroene kleur van het oorspronkelijke logo werd achterwege gelaten, monotoon zwart-wit maakt nu een bold statement. Doorheen de ontwerpen komen de grafische elementen speels terug.

 

Rustige website

We ontwikkelden een rustige website voor GAB architecten, die de focus legt op hun portfolio. We integreerden achterliggend de functionaliteit om te kiezen in welke verhouding de projecten op de pagina worden getoond. Zo kan GAB architecten hier zelf mee spelen wanneer ze nieuwe projecten toevoegen. 

Kunnen we jou ook helpen met jouw rebranding?

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.