H3 houtskeletbouw

krachtig redesign voor sterkere communicatiefocus

H3 houtskeletbouw

H3 houtskeletbouw viert 20-jarig bestaan met krachtige communicatiefocus op bio-ecologische en energieneutrale houtskeletwoningen.

Meer focus door redesign

In 2020 stelden we voor deze pionier in de de bio-ecologische houtskeletbouw al de missie en de visie scherp. Ondertussen ligt de focus van H3 houtskeletbouw volledig op gezonde, energieneutrale, particuliere woningen. We voerden een krachtige redesign door om de storytelling te versterken.

 

Energiezuinig en gezond wonen

Het redesign springt meteen in het oog als je de vernieuwde website bezoekt: een eenvoudige navigatie, focus op de kerntaken en inspirerende beelden. De pay-off ‘Energiezuinig en gezond wonen’ vertelt meteen wat je mag verwachten van een bouwproject door H3 houtskeletbouw.

H3 houtskeletbouw infoavond
nieuwe website voor H3H3 houtskeletbouw woonmagazine

Het verschil maken met een unieke strategie


Wonen met een groen 💚

Geen klassieke catalogus of inspiratiegids, wèl een woonmagazine met de blinkende titel ‘Wonen met een groen hart.’ Het magazine is digitaal te downloaden vanop de website en in printvorm te verkrijgen (gedrukt met vegetale inkten op gerecycleerd papier). In de eerste editie lees je meer over hoe bio-ecologische houtskeletbouw energieneutraal en gezond wonen mogelijk maakt. Dit wordt aangetoond met de voorstelling van enkele projecten.

Aanwezig in het straatbeeld

De vernieuwde communicatiestijl is ook zichtbaar in het straatbeeld. Gestroomlijnde werfdoeken tonen passanten waar H3 aan het werk is. Een outdoor affichagecampagne is gericht om de naamsbekendheid in het werkingsgebied van H3 houtskeletbouw te vergroten

H3 houtskeletbouw wint award

Laureaat Duurzame bouwonderneming 2024

H3 houtskeletbouw is op vrijdag 2 februari uitgeroepen tot Duurzame bouwonderneming van het jaar. De combinatie van een vakjury en een publieksstemming leverde de bio-ecologische houtskeletbouwer de hoogste score.

Ook zin in een duurzame samenwerking?
Jan Hermans van H3 houtskeletbouw met de award
outdoor werfdoeken

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.