H3 Houtskeletbouw

meer storytelling voor deze pionier in bio-ecologische houtskeletbouw
H3 Houtskeletbouw

H3 is met meer dan 20 jaar ervaring pionier op het gebied van bio-ecologische houtskeletbouw, van lage energie- tot passiefwoningen.

H3, Hermans Hout en Habitat, Houtskeletbouw ...

Toen H3 bij aroma aanklopte was er geen echte duidelijke naam of identiteit waarmee werd gecommuniceerd. We adviseerden dan ook om alle verschillende namen (H3, Hermans Hout en Habitat, Houtskeletbouw) samen te voegen tot H3 houtskeletbouw.


Moderne, duidelijke identiteit

aroma gaf H3 Houtskeletbouw één duidelijke identiteit voor website, huisstijl, social media, enz. Op de homepagina maakten we wel een duidelijk onderscheid tussen ecologische woningbouw en houten bijgebouwen, omdat dit twee verschillende doelgroepen zijn.

homepagina H3 houtskeletbouw website

Het verschil maken met een missie


Meer storytelling met een nieuwe missie 


We stelden samen met Jan van H3 de positionering scherper. Na een klantenanalyse, het opstellen van persona's en een customer journey vatten we de missie van H3 samen in één zin: in een moderne maatschappij willen wij de mensen weer dicht bij de natuur brengen.

Hoeksteen van de communicatie

Deze missie gebruiken we als hoeksteen voor alle communicatiekeuzes die moeten worden gemaakt, zoals de fotografie van campagne- en sfeerbeelden. Op termijn willen we dit samenbrengen onder de noemer: H3, natuurlijk wonen. 

Als bewust communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.