H3 Houtskeletbouw

meer storytelling voor deze pionier in bio-ecologische houtskeletbouw
H3 Houtskeletbouw

H3 is met meer dan 20 jaar ervaring pionier op het gebied van bio-ecologische houtskeletbouw, van lage energie- tot passiefwoningen.

H3, Hermans Hout en Habitat, Houtskeletbouw ...

Toen H3 bij aroma aanklopte was er geen echte duidelijke naam of identiteit waarmee werd gecommuniceerd. We adviseerden dan ook om alle verschillende namen (H3, Hermans Hout en Habitat, Houtskeletbouw) samen te voegen tot H3 houtskeletbouw.


Moderne, duidelijke identiteit

aroma gaf H3 Houtskeletbouw één duidelijke identiteit voor website, huisstijl, social media, enz. Op de homepagina maakten we wel een duidelijk onderscheid tussen ecologische woningbouw en houten bijgebouwen, omdat dit twee verschillende doelgroepen zijn.

homepagina H3 houtskeletbouw website

Het verschil maken met een missie


Meer storytelling met een nieuwe missie 

Samen met Jan van H3 stelden we de positionering scherper. Na een klantenanalyse, het opstellen van persona's en een customer journey vatten we de missie samen in één zin: op weg naar een duurzame maatschappij willen wij mensen weer dicht bij de natuur brengen.

Hoeksteen van de communicatie

Deze missie is de hoeksteen van alle communicatie die wordt uitgewerkt, zoals de fotografie van campagne- en sfeerbeelden. We integreerden dit zelfs in het offerteproces om de conversie te verhogen. De eerste testcases waren meteen positief!

 

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.