Molmento

makkelijk een moment voor jezelf boeken bij deze duurzame B&B

Molmento

Sinds 2014 ontvangen Kristien en Peter gasten van over de hele wereld

Genieten van kleine dingen in Mol

In de Molse natuur ligt B&B Molmento: een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Gastvrouw Kristien verwent op duurzame wijze haar gasten met een biologisch ontbijt, zachte zorgen en energiezuinige oplossingen.


Ook online een perfect mo(l)mentje

Om het potentiële klanten makkelijker te maken, werd de reservatietool Cubilis geïntegreerd in een gloednieuwe website, ontworpen en ontwikkeld door aroma. We creëerden een passende online aanwezigheid met de juiste beelden om het Molmento-gevoel online over te brengen. Ook het door ons gemonteerde introfilmpje straalt rust en zorg uit. Wie gun jij een Mo(l)mentje?

Naar de website
Molmento website aroma communicatie
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.