Het DNA van Smans

eindelijk de missie scherp voor deze technologie experts

Het DNA van Smans

Hoe vertel je je verhaal als bedrijf?

Een frisse wind door 40 jaar ervaring  

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op de expertise van Smans, als totaalpartner voor elektronicabedrijven en kabelassemblage. Nadat de oprichter met pensioen ging, vonden de bestuurders het tijd voor een frisse wind in de communicatie. 

 

Hetzelfde logo, hetzelfde verhaal, nieuwe tools

Aan die frisse wind mocht aroma meewerken. We stapten met de bestuurders een DNA-traject in, waarbij we gingen graven naar de waarden en de missie van Smans. Het resultaat van onze zoektocht: geen ander logo of nieuw verhaal, wél nieuwe tools om dat mooie verhaal mee te vertellen.

 Smans vertrouwd met technologie
Smans fotografie aroma communicatie
Smans fotoshoot aroma communicatieSmans banners aroma communicatieSmans website aroma communicatieSmans Academy aroma communicatie

Allemaal dezelfde waarden

Tijdens onze gesprekken viel het ons op dat dezelfde waarden steeds terugkwamen: een vastberaden inzet voor klanten en voor zichzelf, de trots om oprecht te handelen en verantwoordelijkheid te nemen, het meedenken naar de beste oplossing. Bovendien viel 'vertrouwen' regelmatig als sleutelwoord.

 

Vertrouwd met technologie

Onze conclusie: Smans wil mensen de tools en vooral het vertrouwen bieden om te kunnen groeien. Dat goten we in de slogan 'vertrouwd met technologie' die nu, samen met fotografie van échte mensen, wordt gebruikt op de beursstand, social media, website ...

Ook kennis delen is één van de pijlers waar zwaar op wordt ingezet. Deze animatievideo laat je kennismaken met de Smans Academy!

Jouw missie ook scherp?

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.