Toko

een vriendje voor Vink & Vox aan de kleuter- en dierenzone op De Bogaard

Toko

Een mascotte voor en door kinderen, aan het belevingspad bij De Bogaard

Vernieuwing van De Bogaard met participatie

Een van de doelen van de kind- en jeugdvriendelijke stad in Geel is: meer organiseren voor en door kinderen. De vernieuwing van De Bogaard is daar een mooi voorbeeld van. Dankzij intense participatie met kinderen en jongeren, wordt er nu hard gewerkt aan een kleuter- en dierenzone. 

 

Wandelen tussen levend Kempens erfgoed

Zo komt er een belevingspad langsheen Kempische erfgoedrassen, waar de 'Kempens hoen' er een van is. Samen met de Geelse lagere scholen ontstond het idee voor de nieuwe mascotte Toko - een vriendje van Vink en Vox, die het gezicht vormen van kind- en jeugdvriendelijk Geel. Wij mochten deze fiere Kempenaar illustreren. 

kindvriendelijke stad belevingspad aroma communicatie
Kempens Hoen Toko De Bogaard

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.