Uitvaartzorg in beeld

serene beeldvorming van uitvaartcommunicatie

Uitvaartzorg in beeld

De eerste stappen bij verlies

Steunen, luisteren, begeleiden

Een overlijden is voor de nabestaanden een moment dat een mens in zijn diepste wezen raakt. Dat beseffen ze bij Verstappen uitvaartzorg heel goed. Met 6 funeraria in de Antwerpse Kempen wil Verstappen uitvaartzorg bij elk overlijden de nabestaanden warm en zorgzaam bijstaan. 

 

Uitvaartcommunicatie

De website is een belangrijk communicatieinstrument voor Verstappen uitvaartzorg. De overlijdensberichten worden het vaakste geraadpleegd. Daarnaast zijn de contactgegevens van de verschillende funeraria en de openingsuren van de winkel belangrijk. aroma communicatie werkte de informatiearchitectuur van de website uit en zette deze om in een sober en toegankelijk design.

verstappen uitvaartzorg turnhout
verstappen turnhout binnentuin
Verstappen uitvaartzorg buitengevel Turnhoutfamiliekamerwinkel uitvaartcentrumVerstappen Turnhout

Uitvaartzorg in beeld

Verstappen Uitvaartzorg opende in de zomer van 2023 een nieuw funerarium in de Otterstraat in Turnhout. Het uitvaartcentrum telt 2 moderne groet- en familiekamers, een aula, een winkel en een rustgevende binnentuin.

 

We maakten een fotoreportage om de stijl en vorm van het centrum weer te geven. De foto's worden eveneens gebruikt in informatiebrochures en op displays in het uitvaartcentrum. Verstappen heeft funeraria in Geel, Kasterlee, Lichtaart, Beerse, Merksplas en Turnhout.  

Wil jij ook een foto- en/of videoreportage?

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.