Verbondenheid

een campagne rond verbondenheid en zorgen voor elkaar in Geel

Verbondenheid

In Geel zorgen we voor elkaar, ook in moeilijke tijden

Een hart onder de riem steken

De verschillende stadsdiensten van Geel sloegen de handen in elkaar om samen een boodschap te brengen aan de bevolking: in Geel zorgen we voor elkaar. Ook en zéker in moeilijke tijden. aroma mocht de uitrol van deze campagne rond verbondenheid ondersteunen. 


Een boodschap, verschillende dragers

Zo ontwikkelden we samen een reeks banners voor alle 12 deeldorpen en illustreerden we postkaartjes om in te kleuren. In een magazine vatten we alle hartverwarmende initiatieven samen en werden tips gegeven om op een corona-proof manier deze bijzondere tijden door te brengen.

magazine rond verbondenheid cover aroma communicatie
stad Geel magazine verbondenheid open en cover aroma communicatie
stad Geel banners verbondenheid aroma communicatiestad Geel kleuren verbondenheid aroma communicatiestad Geel postkaart kind verbondenheid aroma communicatiestad Geel enveloppen verbondenheid aroma communicatie

Kaartjes om in te kleuren ...

Alle kinderen van de Geelse kleuter- en basisscholen kregen een envelopje met vijf postkaartjes die ze zelf mochten inkleuren en opsturen naar een oma, buurman, tante, vriendje ... naar iedereen die een lief kaartje verdient.


... en om op te sturen

Ook achter op het magazine zijn kaartjes te vinden om bij kennissen, vrienden, familie ... in de bus te steken of te bezorgen aan de zorgbewoners en -verleners via de bussen in de deeldorpen. Zo zorgt iedereen in Geel voor elkaar.

Wij zijn heel dankbaar dat we met deze opdracht het jaar mochten afsluiten!

Kunnen we jou ook helpen met jouw campagne?

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.