De Merode

de eigenheid van dit diverse en uitgebreide gebied in een ontwerp

De Merode

Jaarlijks trekken heel wat toeristen naar de Merode om er het cultureel, roerend, onroerend en natuurlijk erfgoed te verkennen.

Een project in onze achtertuin


Het gebied ligt verspreid over negen verschillende gemeenten, waarvan Geel er een is. Dat het project dus letterlijk in onze achtertuin ligt, vinden we extra fijn, want lokale verankering is heel belangrijk voor ons. 


Creatief én handig mee te nemen


De briefing was simpel: ontwikkel een creatieve manier om toeristen vijf ‘richtingen’ aan te bieden voor verschillende daguitstappen. Een handig mee te nemen formaat was een must, net als voldoende plaats voor informatie.

aroma communicatie de Merode boekje oranje
de Merode gebied Herselt
aroma communicatie de Merode brochure lasercut gravurearoma communicatie de Merode VlinderdeMerode-Westerlo-Kwarekkenaroma communicatie de Merode brochure

Het logo als verbindende factor

 

We besloten de uitstappen op te delen in vijf aparte, makkelijk te hanteren folders en ze elk een kleur uit het logo te geven.  

Ze worden samengehouden door een gelaserde sleutelhanger in de vorm van het logo van de Merode. Zo maak je de foldertjes eenvoudig los van elkaar om mee op dagtocht te nemen.

De brochure op video Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.
de Merode gebied

Geven en beleven, da’s zorgen voor morgen

 

Voor dezelfde opdrachtgever werkten we een ‘Visitor Giving’ campagne uit, waarbij bezoekers en omwonenden worden geactiveerd om bij te dragen aan een duurzaam beheer van de groengebieden De Merode en de Koloniën in Merksplas en Wortel.

 

Vlinders en schapen 

 

Aroma ontwierp diverse tools die dezelfde sfeer uitademen en inspelen op bewustmaking: specifieke initiatieven werden naar voor geschoven om betrokkenen aan te spreken, bij de Merode was dat de vlinderpopulatie, in de Koloniën schapenbegrazing. 

aroma communicatie Geef en Beleef de Merode
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.