Fietszone stad Geel

communicatie rond de Geelse fietszone, die mensen doet bewegen

Fietszone stad Geel

Stad Geel werkt aan duurzame mobiliteit met een enorme fietszone in het centrum

De grootste fietszone in de Kempen

Sinds 15 juni is stad Geel de trotse eigenaar van de grootste fietszone in de Kempen. In maar liefst 21 straten in het centrum is de auto voortaan te gast. Tijdens de zomervakantie kan iedereen wennen aan de nieuwe situatie, zodat de regels tegen het nieuwe schooljaar zijn ingeburgerd.


Alle weggebruikers aanspreken

De stad wil fietsers een veiliger gevoel op de weg geven en daar dragen natuurlijk àlle weggebruikers aan bij. Het was dus belangrijk dat de nieuwe regels helder en bondig gecommuniceerd werden.

stad Geel fietszone aroma communicatie
stad Geel fietszone aroma communicatie videomarketing
stad Geel fietszone affiche handelaarsstad Geel fietszone gifjestad Geel fietszone social media poststad Geel fietszone communicatie straatbeeld

Eerst velo, dan auto

 

We kozen voor een typografische slogan waarmee we het belangrijkste principe van de fietszone in de verf zetten: auto's blijven altijd achter fietsers. Het Geelse dialectwoord 'velo' zorgt dat de campagne rijmt, zodat ze beter blijft hangen. In dezelfde beeldtaal ontwierpen we eenvoudige iconen die de regels uitleggen.

Dit werd afgetakt naar flyers, affiches, borden, op social media en zelfs een kubusconstructie. Verschillende korte videos tonen de opbouw en de regels van de fietszone op social. Zo kan iedereen tijdens deze Corona-zomer veilig door Geel fietsen!

Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.