La Belle

een helder online imago voor deze liefhebber van vers en lokaal

La Belle

Voor chef Peter Vangenechten draait een restaurant niet enkel om eten; hij wil zijn gasten een leuke en exclusieve ervaring bieden.

Gault&Millau en Michelinster

In 2012 opende Peter na jaren als hulpchef in binnen- en buitenland zijn eigen restaurant La Belle. Nu, 7 jaar, een Michelinster en enkele vermeldingen in de Gault&Millaugids later, is het tijd om La Belle een niveau hoger te tillen. 

Versterkte online aanwezigheid

Een nieuwe website versterkt de online aanwezigheid van het restaurant en zorgt dat het haar klanten nog beter van dienst zijn. Om een meer zakelijk en internationaal publiek aan te trekken, is er ook een taalkeuze: Nederlands, Engels of Frans.

aroma communicatie: website La Belle Geel
aroma communicatie: restaurant La Belle Geel - fotografie Hanne Joossen
aroma communicatie: restaurant La Belle wijnkaart

De ‘La Belle beleving’

De site vertaalt de ‘La Belle beleving’ naar een online ervaring. Daarom kozen we voor een ontwerp met aantrekkelijke beelden van de hand van Hanne Joossen. De structuur werd zorgvuldig uitgedacht, de gepassioneerde woorden van de chef omgevormd naar treffende webcopy en de juiste beelden geselecteerd om het verhaal van La Belle te vertellen.

 Ook fysiek werkte aroma verder op deze beleving: er werden mooie houten wijnkaarten en leuke naamkaartjes gelaserd. 

Bekijk het filmpje voor meer
aroma communicatie: restaurant La Belle Geel dessert - fotografie Hanne Joossen

Ruimte voor creativiteit

Vanuit een drang naar creativiteit werd Belle Fritte geboren: Peters visie - waar versheid, gezondheid en kwaliteit vooraan staan en waar de chef de huisgemaakte waren presenteert - kreeg hier een verlengstuk.


Fastfood tegen voedselverspilling

Bovendien heeft dit project ook een duurzame visie: producten die bij La Belle niet tijdig verwerkt kunnen worden, krijgen een tweede leven in de fastfoodformule van Belle Fritte om voedselverspilling tegen te gaan. 

aroma communicate: Belle Fritte
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.