ROEL BIESEMANS

— Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results

Roel Biesemans - zaakvoerder aroma communicatie

Roel wordt helemaal lyrisch van de geur van versgebakken brood, net als croissantjes op zondagmorgen.

Onze flexibele kennisdeler

De maatschappij verandert, als mens én als bedrijf verander je dus best ook. Door flexibel te zijn, continu te groeien en jezelf te verbeteren evolueer je. Als communicatieadviseur benadert roel dan ook graag elke situatie op z’n eigen, unieke manier.

Misschien klinkt roels stem bekend. Hij was jarenlang te horen op RTV of Geel FM en hij haalt nog regelmatig zijn presentatieskills boven op het podium. Daarbovenop geeft hij naast Marketing en Communicatie in de Thomas More Hogeschool ook digitale fotografie in het avondonderwijs.  
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.