ROEL BIESEMANS

— Insanity is doing the same thing over and over again, but expecting different results

Roel Biesemans - zaakvoerder aroma communicatie

Roel wordt helemaal lyrisch van de geur van versgebakken brood, net als croissantjes op zondagmorgen.

Onze flexibele kennisdeler

De maatschappij verandert, als mens én als bedrijf verander je dus best ook. Door flexibel te zijn, continu te groeien en jezelf te verbeteren evolueer je. Als communicatieadviseur benadert roel dan ook graag elke situatie op z’n eigen, unieke manier.

Misschien klinkt roels stem bekend. Hij was jarenlang te horen op RTV of Geel FM en hij haalt nog regelmatig zijn presentatieskills boven op het podium. Daarbovenop geeft hij naast Marketing en Communicatie in de Thomas More Hogeschool ook digitale fotografie in het avondonderwijs.  

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.