SHARLYNA LISSENS

— You can’t win if you don’t play

Sharlyna Lissens - digitale wonder woman

Het was een close call tussen zonnecrème en kokos; de geuren die sharlyna doen denken aan vakantie.

Pittige, vrolijke wereldreiziger

Sharlyna is dol op dansen, lekker eten en reizen. Zo woonde ze al een tijdje in Amsterdam en Málaga. Haar boeltje pakken en in een volledig nieuwe situatie stappen, schrikt haar niet af. Want soms vraagt het beste resultaat om een stevige dosis lef. 

Een blad voor de mond nemen doet ze niet, zéker niet als het over vrouwenrechten gaat. Ze houdt ervan om zichzelf uit te dagen. Dit doet ze door berekende risico’s te nemen, want enkel zo kan je groeien.

Haar voorliefde voor Spanje heeft haar doen besluiten om vanaf 1 juni 2020 aan het werk te gaan voor een Kempens bedrijf dat actief is in Spanje. Deze kans kon ze niet laten liggen. We wensen Sharlyna veel succes! 

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.