Raf & Otje

een nieuwe, speelse wind in de zeilen voor deze piratenbinnenspeeltuin
Raf & Otje

Binnenspeeltuin Raf & Otje geeft een nieuwe invulling aan de leegstaande hallen van de oude schaatsbaan in Turnhout

Betekenis voor kinderen

Liesbeth en Tom, de eigenaars van Raf & Otje, hechten veel belang aan de betekenis van hun speeltuin voor kinderen. Daarnaast sponsoren ze regelmatig goede doelen, dat horen wij bij aroma natuurlijk graag!

Een schat aan informatie

Toen Raf & Otje bij ons kwamen stuurden ze een schat aan informatie ongecontroleerd de wereld in; een zeer uitgebreide maar niet zo gebruiksvriendelijke website, veel verschillende folders, flyers … We zochten samen naar een manier om eenheid te brengen.

aroma communicatie: Raf en Otje Turnhout
Raf en Otje binnenspeeltuin
aroma communicatie: kroon Raf en OtjeRaf en Otje binnenspeeltuinaroma communicatie: Raf en Otje airco

Een nieuwe wind in de zeilen 

We baseerden het design voor de nieuwe website op de grote schatkaart op de vloer van de speeltuin. Dat was het vertrekpunt om alle andere communicatie van Raf en Otje aan te passen en in dezelfde stijl uit te werken.  

 

Social media en video

Regelmatig voorzien we ook nieuwe illustraties en posts op social media en Google. We maakten zelfs een leuke sfeervideo die is gebruikt als commercial in de UGC cinema's in Turnhout.

Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.

Verantwoorde uitwerkingen

We schakelden bewust over naar drukwerk op een volledig gerecycleerd papier, om de voetafdruk van de speeltuin te verkleinen. Verschillende initiatieven met hetzelfde doel zullen nog volgen. 

 

Kindvriendelijke polo’s

Ook voor de polo’s van het personeel kozen we resoluut voor shirts die op verantwoorde wijze worden gemaakt, dus niet in fabrieken waar kinderarbeid schering en inslag is. 

aroma communicatie: Raf en Otje op gerecycleerd papier

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.