Raf & Otje

een nieuwe, speelse wind in de zeilen voor deze piratenbinnenspeeltuin
Raf & Otje

Binnenspeeltuin Raf & Otje geeft een nieuwe invulling aan de leegstaande hallen van de oude schaatsbaan in Turnhout

Betekenis voor kinderen

Liesbeth en Tom, de eigenaars van Raf & Otje, hechten veel belang aan de betekenis van hun speeltuin voor kinderen. Daarnaast sponsoren ze regelmatig goede doelen, dat horen wij bij aroma natuurlijk graag!

Een schat aan informatie

Toen Raf & Otje bij ons kwamen stuurden ze een schat aan informatie ongecontroleerd de wereld in; een zeer uitgebreide maar niet zo gebruiksvriendelijke website, veel verschillende folders, flyers … We zochten samen naar een manier om eenheid te brengen.

aroma communicatie: Raf en Otje Turnhout
Raf en Otje binnenspeeltuin
aroma communicatie: kroon Raf en OtjeRaf en Otje binnenspeeltuinaroma communicatie: Raf en Otje airco

Een nieuwe wind in de zeilen 

We baseerden het design voor de nieuwe website op de grote schatkaart op de vloer van de speeltuin. Dat was het vertrekpunt om alle andere communicatie van Raf en Otje aan te passen en in dezelfde stijl uit te werken.  


Social media en video

Regelmatig voorzien we ook nieuwe illustraties en posts op social media en Google. We maakten zelfs een leuke sfeervideo.

Naar RafenOtje.be Contacteer ons om jouw uitdagingen te bespreken.

Verantwoorde uitwerkingen

We schakelden bewust over naar drukwerk op een volledig gerecycleerd papier, om de voetafdruk van de speeltuin te verkleinen. Verschillende initiatieven met hetzelfde doel zullen nog volgen. 

 

Kindvriendelijke polo’s

Ook voor de polo’s van het personeel kozen we resoluut voor shirts die op verantwoorde wijze worden gemaakt, dus niet in fabrieken waar kinderarbeid schering en inslag is. 

aroma communicatie: Raf en Otje op gerecycleerd papier
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.