aroma academie

In een snel veranderende en sterk gedigitaliseerde wereld hou je best je kennis en vaardigheden up to date. Om onze klanten en partners te helpen delen wij graag onze ervaring.

GRATIS WEBINAR 21/09: De do’s & don’ts van duurzaam communiceren

Is duurzaam communiceren hetzelfde als communiceren over duurzaamheid? Heb ik wel het recht om iets te vertellen over duurzaamheid in mijn bedrijf? En moet ik dan vanaf nu alles op gerecycleerd papier drukken?

 

In dit gratis webinar van een klein uurtje leer je de do’s en don’ts van duurzaam communiceren, zodat je er zelf mee aan de slag kan.

Praktisch

Dinsdag 21 september om 10 uur.

Dit webinar wordt gegeven door annick. 

 

annick had ook best aagje kunnen heten, want ‘nieuwsgierig’ is haar middle name. Ze houdt van ontdekken en bijleren, zowel achter haar computer, uit een boek als in de buitenlucht. De beste ideeën komen dan ook als ze even haar benen strekt of tegen de wind in trapt. 

Als brand designer -een combinatie van copywriting, merkstrategie, design, social media en storytelling- gaat ze zo bewust mogelijk om met de impact die die merken hebben. Ze wil het verschil maken, niet enkel voor onze klanten, maar ook voor de planeet.

Agenda aroma academie

 

In de aroma academie delen we graag onze kennis met gelijkgestemde ondernemers en partners. We gebruiken hiervoor normaal onze seminarruimte in het communicatiehuis. O.w.v. Covid-19 vervangen we voorlopig alle seminars door webinars. Volgende topics staan alvast op onze kalender:

• 21/09/2021: De do's en don'ts van duurzaam communiceren [SCHRIJF IN]

• 26/10/2021: Weerspiegelt jouw bedrijfsimago jouw -identiteit? 3 bepalende factoren. [MEER INFO] [SCHRIJF IN]

 

Zie je zelf graag een topic behandeld? Laat het ons zeker weten en we bekijken of het in aanmerking komt. Mail naar info@aroma.be

Wil je op de hoogte blijven van onze eerstkomende topics? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. We beloven dat we je niet gaan spammen ;-) Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan snel en eenvoudig onderaan deze pagina.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.