aroma academie

In een snel veranderende en sterk gedigitaliseerde wereld hou je best je kennis en vaardigheden up to date. Om onze klanten en partners te helpen delen wij graag onze ervaring.

UITGESTELD - GRATIS WEBINAR 26/10: Weerspiegelt jouw bedrijfsimago jouw -identiteit? 3 bepalende factoren.

Als organisatie streef je altijd een positief beeld na bij je stakeholders. Ben jij je bewust van jouw bedrijfsimago? En is dat imago dan een weerspiegeling van jouw identiteit? Hoe presenteer je jouw identiteit aan de buitenwereld?

 

In dit gratis webinar van een klein uurtje leer je de drie bepalende factoren die het DNA van jouw organisatie uitdragen.

Praktisch

Dinsdag 26 oktober om 10 uur.
Opgelet, dit webinar wordt uitgesteld naar een latere datum.

Dit webinar wordt gegeven door roel. 

 

De maatschappij verandert, als mens én als bedrijf verander je dus best ook. Door flexibel te zijn, continu te groeien en jezelf te verbeteren evolueer je. Als communicatieadviseur benadert roel dan ook graag elke situatie op z’n eigen, unieke manier.

Misschien klinkt roels stem bekend. Hij was jarenlang te horen op RTV of Geel FM en hij haalt nog regelmatig zijn presentatieskills boven op het podium. Daarbovenop geeft hij naast Marketing en Communicatie in de Thomas More Hogeschool ook digitale fotografie in het volwassenenonderwijs.

Agenda aroma academie

 

In de aroma academie delen we graag onze kennis met gelijkgestemde ondernemers en partners. We gebruiken hiervoor normaal onze seminarruimte in het communicatiehuis. O.w.v. Covid-19 vervangen we voorlopig alle seminars door webinars. Volgende topics staan alvast op onze kalender:

• UITGESTELD - 26/10/2021: Weerspiegelt jouw bedrijfsimago jouw -identiteit? 3 bepalende factoren. [MEER INFO] [SCHRIJF IN]

 

Zie je zelf graag een topic behandeld? Laat het ons zeker weten en we bekijken of het in aanmerking komt. Mail naar info@aroma.be

Wil je op de hoogte blijven van onze eerstkomende topics? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief. We beloven dat we je niet gaan spammen ;-) Aanmelden voor onze nieuwsbrief kan snel en eenvoudig onderaan deze pagina.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.