Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

Co-Chat: let's talk!

-category
replace me
2020 is op vele vlakken al een 'apart' jaar. Heel de maand januari wensten we familie, vrienden, collega's, zakenrelaties,... allemaal een gelukkig en gezond nieuw jaar. Een standaard-zinnetje dat nu veel waarde met zich meedraagt. We nemen het initiatief om in corona- en lockdowntijden elke week een inspirerende praatgast uit te nodigen voor een co-chat. Co-chat, dat is een 20 minuten durende spontane, leuke 1 op 1 babbel. Van mens tot mens. 

co-chat 05 | Dirk Bastiaensen

Dinsdag 26 mei 2020. Onze gast voor onze wekelijkse co-chat is dit keer Dirk Bastiaensen, directeur van de afdeling 'lokale ontwikkeling' bij Vanhout Projects in Geel. Hij deelt zijn visie over de impact van Covid-19 op zijn organisatie en team, op hemzelf en op de sector.

"Ik heb geen nieuwe straten ontdekt, wel vooral andere mensen ontmoet."

Bezoek de website: vanhoutprojects.be

co-chat 04 | Jan Hermans

Onze vierde praatgast in onze co-chat is ondernemer en planeetliefhebber Jan Hermans van H3 houtskeletbouw. Jan is op zijn eigen manier een voorvechter voor een mooi evenwicht tussen mens, maatschappij, natuur en planeet. Hij hoopt dan ook dat Covid-19 een kantelmoment in onze geschiedenis is.
"Zolang ik leef heb ik voor het eerst het gevoel dat dit een kantelmoment kan zijn."

Bezoek de website: H3houtskeletbouw.be


co-chat 03 | Vera Celis

In de derde aflevering van co-chat praat de Geelse burgemeester Vera Celis honderduit over haar visie op Covid-19. Behalve burgemeester is Vera Celis ook moeder en grootmoeder. Bovendien behoort ze zelf tot de verhoogde risicogroep.
"Mensen worden nog eens heel goed terug met de voeten op de grond gezet."

Bezoek de website: www.geel.be


co-chat 02 | Koen Hendrickx

Koen Hendrickx is coördinator van vzw Het Feestvarken. Deze organisatie uit Malle zet zich dagelijks in om kinderen in armoede toch een onvergetelijke verjaardag te bezorgen. Covid19 heeft enerzijds een serieuze impact op Het Feestvarken, voornamelijk bij de werving van giften, en anderzijds ook op Koen Hendrickx als persoon.
"Er zijn momenten dat ik de muren oploop!"

Steun vzw Het Feestvarken: www.feestvarkenvzw.be


co-chat 01 | Nancy De Poorter

Nancy De Poorter is het gezicht en werkpaard achter de bio- en fairtradewinkel Meer dan Mooi. Ook zij diende de deuren van de fysieke winkel in Geel-Zammel te sluiten. Samen met het wegvallen van de beurzen, vielen ook de sociale contacten met klanten, leveranciers weg. 
"Ik was een beetje de kluts kwijt."

Bezoek de website: www.meerdanmooi.be
  • communicatie start met luisteren naar het verhaal van de ander
  • een goed gesprek doet wonderen
  • voer samen open en respectvolle gesprekken
    Deze blog werd geschreven door roel
    Door flexibel te zijn, continu te groeien en jezelf te verbeteren evolueer je. Als communicatieadviseur benadert roel dan ook graag elke situatie op z'n eigen, unieke manier.
    meer over Roel bekijk alle blogs van Roel

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.