De corona-crisis triggert ons om als communicatiebureau en als mens nog meer impact te maken. Iedereen kan - op zijn manier - het verschil maken.

corona - covid19

Wil je een afspraak bij ons op kantoor?

Het werkjaar 2022 hebben we alvast telewerkend ingezet. Gelet op de verspreiding van de verschillende virusvarianten beperken we het aantal fysieke contacten per week. Daarom werken we meestal van thuis uit. Fysieke meetings zijn alleen mogelijk na afspraak


Onze procedure bij een afspraak op kantoor:

1. Bel aan bij de ingang.

2. Ga naar de tweede deur verderop het gebouw. Dit is de kortste weg naar onze vergaderzaal.

3. Als de deur gesloten is, zullen wij deze deur voor jou openen.

4. Ontsmet je handen.

5. Indien gewenst, er zijn mondmaskers aanwezig. Vraag er gerust naar! We houden onze ramen en deuren zoveel mogelijk open.

Samen houden we het bewust veilig.

aroma tijdens de pandemiepiek

Na de aangekondigde maatregelen hebben we meteen beslist om onze activiteiten van thuis uit verder te zetten. We zijn dus steeds actief gebleven. Regelmatig is er via Microsoft Teams een teammeeting. Het is onze manier om mekaar te blijven ‘zien’ en om te vragen: “Hoe is’t?”.

We zijn er ons van bewust dat deze nieuwe manier van werken veel van onze mensen vergt, vooral emotioneel. En toch…. toch is er die drive. Zelfs nog meer dan anders om door een gedurfde creativiteit mensen aan te zetten tot bijdragen aan een mooie, gezonde en bewuste wereld. We geven als communicatiebureau graag het voorbeeld om mensen te verbinden.

Straks Welkom In Mijn Kot

Onze zaakvoerster Marieke Deckers zette het project Straks Welkom in Mijn Kot op poten. Op dit online platform kunnen ondernemingen, organisaties en zelfstandigen zich gratis registreren. Ze communiceren hoe ze anderen weer gaan verwelkomen in het post-corona-tijdperk. Klanten, sympathisanten … kunnen eenvoudig een berichtje achterlaten. Zo helpen we mekaar deze lastige periode door. Een positief woordje doet immers wonderen. Altijd trouwens. Het mooiste voorbeeld zijn de berichten gericht aan woonzorgcentra.

Ondertussen is de actie nog verder uitgebreid. Op facebook kan je de pagina liken en volgen en je profielkader aanpassen. Op de website kan je posters of een Straks Welkom in Mijn Kot-smiley downloaden en digitaal doorsturen naar vrienden, familie … Marieke ging zelfs de challenge aan om 900 flyers uit te delen in de omgeving waar zij woont. 

Uitdagende tijden

Bij aroma willen we van betekenis zijn. Dat was voor de lockdown al een belangrijke drijfveer. Dus ook nu kunnen wij niet stilzitten en voelen wij ons geroepen om nog meer te zoeken naar de dingen die we kunnen doen. Een challenge tackelen bijvoorbeeld. Dat verbindt ons als team en hierdoor kunnen we al een klein verschil maken. Benieuwd welke uitdaging we onszelf hebben gegeven tijdens de lockdown-periode? 
Co-Chat: let's talk!
-

Co-Chat: let's talk!

2020 is op vele vlakken al een 'apart' jaar. Heel de maand januari wensten we familie, vrienden, collega's, zakenrelaties,... allemaal een gelukkig en gezond nieuw jaar. Een standaard-zinnetje dat nu veel waarde met zich meedraagt. We nemen het initiatief om in corona- en lockdowntijden elke week een inspirerende praatgast uit te nodigen voor een co-chat. Co-chat, dat is een 20 minuten durende spontane, leuke 1 op 1 babbel. Van mens tot mens. 
Lees meer

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.