Ons motto: bewuste communicatie in alle opzichten. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor.

jobs en stages bij aroma communicatie

Bij aroma kan je elke dag het verschil maken

Werken bij aroma, dat is elke dag het verschil proberen te maken voor onze klanten. Jij gaat blij naar huis als je meerwaarde hebt kunnen bieden op een duurzame manier. Om onze eigen groei te ondersteunen, hebben we op dit moment een aantal openstaande vacatures:
www.ereldverbeteraar (m/v/x)

We laten jongeren groeien door middel van een stage

Daar werkt aroma graag aan mee. Heb je een positieve ingesteldheid, voldoende doorzettingsvermogen en geen 925-mentaliteit? Een grafisch of een marketeerprofiel? Dan kom je in aanmerking voor een stageplaats bij aroma. Door de Coronacrisis werken wij momenteel grotendeels van thuis uit waardoor we helaas even geen samenwerkingen met stagiairs aan kunnen gaan. 

Dagelijks werken wij samen aan de sterke imago’s van sterke merken, zoals deze:

Provincie AntwerpenH3 HoutskeletbouwHIK VolwassenenonderwijsExit Servicesde Merode RurantTen Dienstengroep talentBelle FritteLa BelleThomas MoreVan Calster
aroma jaaroverzicht 2021
-

aroma jaaroverzicht 2021

Vorig jaar las je voor het eerst een jaaroverzicht van aroma, omdat 2020 zo’n vreemd jaar was. Dat vonden we zo’n leuke ervaring dat we het dit jaar opnieuw doen! Met trots kijken we terug op een prachtig jaar met mooie projecten en momenten, samen met jullie, onze klanten.

Lees meer

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.