Ons motto: bewust communiceren voor een sterker merk. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor.

jobs en stages bij aroma communicatie

Bij aroma kan je elke dag het verschil maken

Werken bij aroma, dat is elke dag het verschil proberen te maken voor onze klanten. Jij gaat blij naar huis als je meerwaarde hebt kunnen bieden op een duurzame manier. Om onze eigen groei te ondersteunen, hebben we op dit moment een aantal openstaande vacatures:
digitale wonder (wo)man

We laten jongeren groeien door middel van een stage

Daar werkt aroma graag aan mee. Heb je een positieve ingesteldheid, voldoende doorzettingsvermogen en geen 925-mentaliteit? Een grafisch of een marketeerprofiel? Dan kom je in aanmerking voor een stageplaats bij aroma. Laat meteen je creativiteit zien in een originele stage-aanvraag!
contacteer ons

Dagelijks werken wij samen aan de sterke imago’s van sterke merken, zoals deze:

Provincie AntwerpenH3 HoutskeletbouwHIK VolwassenenonderwijsExit Servicesde Merode RurantTen Dienstengroep talentBelle FritteLa BelleThomas MoreVan Calster
Nieuwsgierig? Bekijk ons werk

H3 Houtskeletbouw

project
aroma wint gouden FeWeb-award
-

aroma wint gouden FeWeb-award

Vrijdag 29 november was het de hoogmis voor Belgische webbedrijven. FeWeb, de overkoepelende federatie voor digitale organisaties, maakte tijdens haar jaarlijks congres de winnaars bekend van de Excellence Awards. En aroma mocht in de categorie B2B de Gold Award mee naar kantoor nemen!


Lees meer
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.