Ons motto: bewuste communicatie in alle opzichten. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor.

jobs en stages bij aroma communicatie

Bij aroma kan je elke dag het verschil maken

Samenwerken met aroma, dat is elke dag het verschil maken voor onze klanten. Er verschijnt een glimlach op jouw gezicht als je meerwaarde hebt kunnen bieden op een duurzame manier. Om nog meer het verschil te kunnen maken, hebben we op dit moment een openstaande vacature:

freelance digitale super(wo)man (m/v/x)

We laten jongeren groeien door middel van een stage

Daar werkt aroma graag aan mee. Heb je een positieve ingesteldheid, voldoende doorzettingsvermogen en weet je van aanpakken? Dan kom je in aanmerking voor een stageplaats bij aroma.
Voor het academiejaar 2023-2024 zijn er geen beschikbare stageplaatsen.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.