Ons motto: bewuste communicatie in alle opzichten. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor.

jobs en stages bij aroma communicatie

Bij aroma kan je elke dag het verschil maken

Werken bij aroma, dat is elke dag het verschil proberen te maken voor onze klanten. Jij gaat blij naar huis als je meerwaarde hebt kunnen bieden op een duurzame manier. Om onze eigen groei te ondersteunen, hebben we op dit moment een aantal openstaande vacatures:
www.ereldverbeteraar (m/v/x)

We laten jongeren groeien door middel van een stage

Daar werkt aroma graag aan mee. Heb je een positieve ingesteldheid, voldoende doorzettingsvermogen en geen 925-mentaliteit? Een grafisch of een marketeerprofiel? Dan kom je in aanmerking voor een stageplaats bij aroma. Door de Coronacrisis werken wij momenteel grotendeels van thuis uit waardoor we helaas even geen samenwerkingen met stagiairs aan kunnen gaan. 

Dagelijks werken wij samen aan de sterke imago’s van sterke merken, zoals deze:

Provincie AntwerpenH3 HoutskeletbouwHIK VolwassenenonderwijsExit Servicesde Merode RurantTen Dienstengroep talentBelle FritteLa BelleThomas MoreVan Calster
Nieuwsgierig? Bekijk ons werk

H3 Houtskeletbouw

project
Onze zoektocht naar duurzaamheid
-

Onze zoektocht naar duurzaamheid

aroma is in verandering. Dat is niet helemaal nieuw maar de zoektocht gaat nog een stapje verder. En dat is positief, dat veranderen en die zoektocht. We groeien en dat is een heel natuurlijk gebeuren. 

Lees meer
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.