Vacature: www.ereldverbeteraar (m/v/x)

We zoeken een digitale plantrekker die door een gedurfde creativiteit mensen wil aanzetten tot bijdragen aan een gezonde en bewuste wereld. 
aroma communicatie vacature digitale project manager

We zoeken een digitale plantrekker (m/v/x)

Iemand die door een gedurfde creativiteit mensen wil aanzetten tot bijdragen aan een gezonde en bewuste wereld. Binnen ons kleine maar ambitieuze team zal jij verantwoordelijk zijn voor het online luik van onze projecten. We hopen dat we van jou veel kunnen leren: of dat nu rond social media, SEA of projectmanagement is – of alles wat jij weet over bewust leven, maatschappelijk verantwoord ondernemen of onze ecologische voetafdruk. We hopen dat jij ons met je kritische blik versterkt zodat we samen een meerwaarde kunnen leveren aan een betere wereld - ook op het wereldwijde web.


Dit ben jij:


Wat jij het liefste doet is het verhaal achter de mensen of de onderneming zoeken en dat vertalen in de juiste (duurzame) tools om de boodschap impactvol over te brengen. Jij wil van betekenis zijn, zowel voor onze kleine onderneming als voor onze klanten. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je eigen onlineprojecten (op tijd) tot een happy ending te brengen en continu te blijven verbeteren. De juiste prioriteiten stellen doe je zonder nadenken, net als jongleren met creatieve ideeën, woorden en beelden. Rechtstreeks contact met klanten en leveranciers schrikt je niet af, want je zal verschillende brandjes door elkaar moeten blussen.

Jouw skills:

 • je hebt het liefst al enkele jaren werkervaring; ons team is klein en we verwachten van jou dat je direct kan meedenken op een bepaald niveau
 • je hebt een talent voor organisatie en bent vindingrijk: overzicht bewaren en het hoofd koel houden gaat je goed af
 • je weet hoe je met mensen omgaat, jij wordt immers het aanspreekpunt voor onze digitale projecten
 • je bent professioneel nieuwsgierig want het digitale landschap staat niet stil …
 • je wordt warm van het bedenken en uitvoeren van creatieve (online) concepten
 • je beheerst Google Analytics, Google Ads, SEO en social media OF je bent bereid om snel én zelfstandig bij te leren
 • je laat je niet afschrikken door cijfers en statistieken, want je bent verantwoordelijk voor de uitrol én opvolging van je projecten
 • een vlotte pen, grafische feeling of kennis van videomarketing zijn pluspunten  

Dit zijn wij:


Je komt terecht in een klein, creatief team waar je veel vrijheid krijgt om je stempel te drukken. Tijd om je hand vast te houden hebben we niet, maar als je graag initiatief neemt is the sky the limit. Files naar Antwerpen of Brussel zal je bovendien niet moeten trotseren, ons hoofdkwartier ligt op amper 10 minuten stappen van het station van Geel of 2 minuten van de Geelse ring. We ondernemen sterk vanuit onze vier kernwaarden: samen, bewust, creatief en durf. Lees er hier meer over. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor. En als dat lukt, vieren we dat graag! Met een stuk taart of koffiekoeken bijvoorbeeld …

Leer je toekomstige teamleden beter kennen

Ons aanbod:


 • een contract van onbepaalde duur na een beperkte proefperiode
 • een belangrijke plaats binnen een klein maar gemotiveerd creatief team
 • nauw contact met klanten uit alle mogelijke sectoren
 • een gepast salaris


Hoe solliciteren?

Bezorg ons dan je CV en motivatiebrief, daar hechten we veel belang aan, via www@ereldverbeteraar.be of vul ons contactformulier in.

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.