Vacature: digitale wonder (wo)man

Onze League is op zoek naar een digitale held (m/v/x): iemand die onze klanten uit de nood helpt met hun digitale projecten. 
aroma communicatie vacature digitale project manager

Wij zoeken een digitale held (m/v/x)

Iemand die onze klanten uit de nood helpt met hun digitale projecten. Ben je bovenmenselijk sterk in social media? Zijn klantvriendelijkheid, SEO en SEA jouw superkrachten? Is je basiskennis van Google Analytics onkwetsbaar – of schrik je niet terug van een opleiding? Trek je nooit ten strijde zonder een plan en kan stress maar moeilijk jouw pantser kraken? Dan rekruteren we je graag voor ons team.


Dit ben jij:


Of je nu een krijgster uit het Amazonewoud bent, een voorliefde voor vleermuizen hebt of gebeten werd door een radioactieve spin, zolang jij je krachten gebruikt voor het goede maakt het ons niets uit. Wat jij wil is van betekenis zijn, zowel voor onze kleine onderneming als voor onze klanten. Je krijgt de verantwoordelijkheid om je eigen onlineprojecten (op tijd) tot een happy ending te brengen en continu te blijven verbeteren. De juiste prioriteiten stellen doe je zonder nadenken, net als jongleren met creatieve ideeën, woorden en beelden. Rechtstreeks contact met klanten en leveranciers schrikt je niet af, want je zal verschillende brandjes door elkaar moeten blussen. Natuurlijk staat de rest van de league je bij in je queeste.


Jouw skills:


 • je hebt een bachelor/master diploma
 • je bent een held in het bedenken en uitvoeren van creatieve (online) concepten
 • je hebt een talent voor organisatie en bent vindingrijk: overzicht bewaren en het hoofd koel houden in uitdagende situaties kan je als de beste
 • je weet hoe je met mensen omgaat, jij wordt immers het aanspreekpunt voor onze digitale projecten
 • je bent professioneel nieuwsgierig want het digitale landschap staat niet stil …
 • jouw wapens zijn een smartphone en een laptop. Je beheerst social media, Google Analytics, SEA en SEO, of je bent bereid om snel bij te leren
 • je bouwt samen met onze grafische helden bruggen tussen online en offline
 • een vlotte pen, grafische feeling en kennis van videomarketing zijn pluspunten

Dit zijn wij:


Een Superman, Catwoman en Poison Ivy worden je dagelijkse strijdmakkers. Je komt dus terecht in een klein, creatief team waar je veel vrijheid krijgt om je stempel te drukken. Tijd om je hand vast te houden hebben we niet, maar als je graag initiatief neemt is the sky the limit. Files naar Antwerpen of Brussel zal je bovendien niet moeten trotseren, ons hoofdkwartier ligt op amper 10 minuten stappen van het station van Geel of 2 minuten van de Geelse ring.

We proberen elke dag bedrijven en organisaties naar betere resultaten te leiden door hun imago en communicatie te versterken en te optimaliseren. Ons motto is dan ook niet voor niks: sterk merk, sterk imago. Meerwaarde creëren voor onze klanten, daar doen we het voor. En als dat lukt, vieren we dat graag! Met een stuk taart of koffiekoeken bijvoorbeeld …Ons aanbod:


 • een contract van onbepaalde duur
 • een belangrijke plaats binnen een klein maar gemotiveerd creatief team
 • nauw contact met klanten uit alle mogelijke sectoren
 • een gepast salaris


Hoe solliciteren?


Stuur jouw creatieve (video?)sollicitatie met CV naar administratie@aroma.be of vul ons contactformulier in.
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.