Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

Het aroma jaaroverzicht 2021

-category
replace me

Vorig jaar las je voor het eerst een jaaroverzicht van aroma, omdat 2020 zo’n vreemd jaar was. Dat vonden we zo’n leuke ervaring dat we het dit jaar opnieuw doen! Met trots kijken we terug op een prachtig jaar met mooie projecten en momenten, samen met jullie, onze klanten.

We doken in jullie DNA

Denk jij aan een nieuw logo? Maar weet je eigenlijk wel wat je wil vertellen? We zien dat een rebranding niet het gewenste resultaat heeft als de onderliggende waarden en missie niet helder zijn. Daarom biedt aroma sinds vorig jaar een nieuwe dienst aan: een DNA-traject. Daarin gaan we nog een stapje verder en leggen we het DNA van jouw onderneming bloot. Dit deden we voor Smans, Vanhout projects en H3 houtskeletbouw.

Heb jij ook niet helemaal duidelijk wat de missie van jouw bedrijf is?

Contacteer ons voor een DNA-traject.

We klommen nog wat hoger op de barricades

Vorig jaar al besloten we om meer op de barricades te gaan staan. Want het is onze missie om samen met een gedurfde creativiteit mensen aan te zetten tot bijdragen aan een mooie, gezonde en bewuste wereld. Zo verdiepten we ons in de EU Green Deal en lijstten we 5 tips op die je zelf kan doen. We namen ook voor het eerst de trein naar Brussel om onze stem te laten horen tijdens 'Back to the climate' op 10 oktober.

Bekijk het videoverslag van Roel

Na twee jaar nauw samenwerken kwam het verlossende nieuws: het beleidsplan was goedgekeurd!

We mochten trots zijn op onze ‘hometown’

Al sinds 2017 werkt stad Geel als eerste stad in Vlaanderen aan een beleidsplan ruimte. Eind 2019 werd aroma betrokken in het proces om dit technische, gedetailleerde document tot bij de burgers te brengen. We bedachten een ontzettend leuk communicatietraject - waar corona soms wat roet in het eten strooide - maar na twee jaar nauw samenwerken met de stad kwam het verlossende nieuws: het beleidsplan werd integraal goedgekeurd!

We kijken uit naar de toepassingen van dit plan in de toekomst.

Bekijk hier de communicatie rond het beleidsplan

We deelden onze kennis online

Je wist misschien niet dat er boven ons kantoor een ruimte is waar we af en toe onze kennis delen. We noemen het: de aroma academie. Natuurlijk was dat de voorbije jaren niet evident, dus gaven we voor het eerst een webinar: ‘de do’s en don’ts van duurzaam communiceren’. Het enthousiasme van onze deelnemers was zo groot dat we het zelfs nog een keertje herhaalden.

Wil jij zo’n webinar volgen? Laat ons weten wat je interesseert

Dankzij jullie vertrouwen werden er vorig jaar 233 nieuwe bomen geplant in Peru

We plantten een bos aan

Oké, dat deden we niet helemaal zelf, maar het staat er wél. Dankzij jullie vertrouwen werden er vorig jaar 233 nieuwe bomen geplant in Peru. In totaal zorgt ons ‘aromabos’ al voor enkele duizenden kg CO2-reductie én een extra inkomen voor de lokale boeren. Dat hebben we samen met onze klanten bereikt en daar mogen we verdorie trots op zijn …

Naar onze pagina met updates over het aromabos

We twijfelen er niet aan dat ook dit jaar heel mooie dingen voor ons in petto heeft. Wil jij samen met ons het verschil maken in 2022? 

Zin om er meteen in te vliegen? Kom, dan gaan we ervoor!

Contacteer ons

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.