Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

Onze week van het werkgeluk

-category
replace me

Begin deze week viel er een artikel in onze mailbox van Griet Deca, Chief Happiness Officer bij Tryangle, met zorgwekkende cijfers: als gevolg van de Coronacrisis is ons algemene werkgeluk sinds vorig jaar serieus verminderd. 60% van de ondervraagden geeft aan dat ze hun collega's missen en 51% waardeert menselijk contact nu meer. Ook wij genieten van een doorsnee dag op bureau en namen daarom deel aan de week van het werkgeluk.

Overvallen met werkgeluk

Vandaag kan je hieronder een filmpje bekijken, waarin we elkaar overvallen met werk(geluk)gerelateerde vragen. Zo vertelt Roel waarop hij het meest trots is dat aroma communicatie al heeft bereikt, beschrijft Marieke haar ultieme teambuilding en haalt Annick geheel per ongeluk een ninetiesreferentie naar boven.
"Wat ik tegen mijn jongere zelf zou willen zeggen: doe wat je graag doet. Niet zomaar een job doen, om een job te doen" - Roel

Pas jij hier wel tussen?

Heb jij na het zien van onze antwoorden het gevoel dat je ook wel in ons team zou passen? Wij zijn op zoek naar een digitale wereldverbeteraar! Bekijk de vacature hier. PS; laat je niet misleiden door het filmpje, naast hard gelachen wordt er wel degelijk hard gewerkt bij aroma ;-)

Je kan het volledige artikel 'Het leven zoals het is: de impact van de coronarevolutie op het werkgeluk' ook nalezen op Bloovi. Of meer te weten komen over de weekvanhetwerkgeluk.be. Wij ondertekenden alvast het Manifest van Werkgeluk. 
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.