Wij delen graag onze kennis. Daarom schrijven we regelmatig een blogpost, speciaal voor jou.

aroma communicatie blog

Onze week van het werkgeluk

-category
replace me

Begin deze week viel er een artikel in onze mailbox van Griet Deca, Chief Happiness Officer bij Tryangle, met zorgwekkende cijfers: als gevolg van de Coronacrisis is ons algemene werkgeluk sinds vorig jaar serieus verminderd. 60% van de ondervraagden geeft aan dat ze hun collega's missen en 51% waardeert menselijk contact nu meer. Ook wij genieten van een doorsnee dag op bureau en namen daarom deel aan de week van het werkgeluk.

Overvallen met werkgeluk

Vandaag kan je hieronder een filmpje bekijken, waarin we elkaar overvallen met werk(geluk)gerelateerde vragen. Zo vertelt Roel waarop hij het meest trots is dat aroma communicatie al heeft bereikt, beschrijft Marieke haar ultieme teambuilding en haalt Annick geheel per ongeluk een ninetiesreferentie naar boven.
"Wat ik tegen mijn jongere zelf zou willen zeggen: doe wat je graag doet. Niet zomaar een job doen, om een job te doen" - Roel

Pas jij hier wel tussen?

Heb jij na het zien van onze antwoorden het gevoel dat je ook wel in ons team zou passen? Wij zijn op zoek naar een digitale wereldverbeteraar! Bekijk de vacature hier. PS; laat je niet misleiden door het filmpje, naast hard gelachen wordt er wel degelijk hard gewerkt bij aroma ;-)

Je kan het volledige artikel 'Het leven zoals het is: de impact van de coronarevolutie op het werkgeluk' ook nalezen op Bloovi. Of meer te weten komen over de weekvanhetwerkgeluk.be. Wij ondertekenden alvast het Manifest van Werkgeluk. 

Als bewust en duurzaam communicatiebureau zijn wij op zoek naar partners die samen met ons willen werken aan een betere wereld. We verkennen samen met jou het verhaal én de mensen achter jouw organisatie. Dat vertalen we in de juiste merknaam of positionering door middel van storytelling. Of we ontwikkelen een huisstijl of bedrijfslogo dat jouw missie en waarden uitstraalt. Zoek je een grafisch ontwerpbureau dat jouw boodschap naar buiten brengt met duurzame tools? Ook dan ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres.

Liever een website laten maken met een bedrijfsfilm of video voor op je social media kanalen? Ook online helpen we je graag op een bewuste manier verder. We bekijken graag samen met jou hoe we een positief verschil kunnen maken.