ontwerp

De manier waarop je communiceert, heeft meer impact dan het inhoudelijke. Design is de verpakking van je boodschap. Een ontwerp – of het ontbreken ervan (bv. platte tekst) – laat altijd een indruk na.

Design als voertuig naar een positieve perceptie

De indruk die je nalaat, staat gelijk aan de perceptie t.a.v. je merk en organisatie. Je kan dus maar beter positieve sporen nalaten. In onze grafische studio botviert de creativiteit voor geslaagde communicatie. En dat voor zowel online als offline toepassingen zoals websites, webshops, folders, brochures, verpakkingen, mediacampagnes, logo’s en huisstijlen enz. Grafisch ontwerp is de vertaler van een boodschap.

Uiteraard hoef je je ook over de productie en/of technische ontwikkeling geen zorgen te maken. Wij gaan, indien je dat wenst, voor een all-in service. Voor elk project denken we met je mee en mag je rekenen op eerlijk en deskundig advies.

Bekijk ons werk
Als je op zoek bent naar een communicatiebureau dat duurzame oplossingen aanbiedt ben je bij aroma communicatie aan het juiste adres. Stel: je laat graag een huisstijl of bedrijfslogo ontwerpen door een grafisch ontwerpbureau. Of je zoekt iemand die kan helpen met je merknaam en positionering. Je wil misschien wel je reclameboodschap verspreiden door middel van advertenties of via je social media kanalen. Of je zou graag een website laten maken met een bedrijfsfilm of video opname. Neem dan contact met ons op. Wij zijn experts in marketingcommunicatie en nemen met veel plezier je visuele communicatie onder handen.